Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman, как са двете сделки, имаш ли нова отворена днес?
--------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Едната се връща вече към стопа си на около 20 пипса е от него,а другата си върви към таргета и стопа и ще го преместя с близо 100-на пипса,а за трета тепърва ще гледам,ще търся входове и по другите ще местя стопчета така че 20-30 мин,ще отнеме.
----------
Дълга на озито е третата сделка,може да се окаже закъсняла, че на +100 пресичане на cci я пускам ,стопа е под барчето няма 100 пипса 72 съм го сложил.
ами дано винаги има успех с неяно все пак винаги има риск от по-дълга губеща серия .................................................. .................................................. .........
То човек като тръгне назад не може да се запрено все пак винаги има риск от по-дълга губеща серия .
При такова положение човек трябва да не следи пазара поне за известно време !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
да ако си попаднал в някаква кофти серия , по-добре за момент да спреш , да вземеш малко въздух, да преразгледаш стратегията си ........................
Разбира се аз лично като претърпя няколко загуби
си излизам из градската градина на въздух заглеждам се по чужди булки
И си пия ракията със салата![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Студена пия ва ...........Първоначално написано от Новобранец;829625[SIZE="5"
]Как успяваш да пиеш ракия на това топло време не знам[/SIZE]аз най-много някоя бира или мента със спрайт
Ти да не мислиш че съм от гората хванат
Особено троянска сливова отлежала
Или пък пещерска отлежала това са ми любимите ракии![]()
Аз ракия не обичам да си призная , преди я пиех с айрянче и влизаше добре , но вече не ми понася нещо
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.