Ели, не се занимавам с астрология но и не я отричам като метод за търгуване.. даже като имаше тема тук по едно време я следях с интерес..
Още не съм съ събудил и веке имам отворена позиция!
Първо кафето, новините и след бърз анализ скачам в играта.
Не ми е проблем ако през деня не съм отворил позиция. Особено ако имам и друга работа.
Мога с дни да дебна дребната риба и чак след това да реша кога да атакувам.
Търсех да прочета нещо за зодиите и попаднах у тоз форум.
Ели, не се занимавам с астрология но и не я отричам като метод за търгуване.. даже като имаше тема тук по едно време я следях с интерес..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Има цяла тема за астрологията ,само създателката и май е изчезнала нещо мистично
https://forum.bg/showthread.php?826-...9B%D0%98%D0%97
Последна редакция от predator : 25-03-2014 на 11:51
е то аз тъкмо за тази тема говорех.. ако нещо графиката ми нарисуваше ма астролозите казваха опакито, аз позиция не отварях..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Няма майтап ,но има таквиз астролози дето бая пара са направили .... то ку се поразровиш все 1-2 имена ще излязат![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Е да но ако успеваемостта е 50 на 50 не знаеш дали това което познаваш е заради астрологическия ти анализ или заради теорията на вероятността![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
То работата е да подкараш от няколко места и така анализа ти да е доста повече от 50% .....![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ако е над 50% за дълъг период значи има и нещо повече от случайност или вероятност
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
просто създателката не иска да се занимава с глупостите тук..Има цяла тема за астрологията ,само създателката и май е изчезнала нещо мистично
https://forum.bg/showthread.php?826-...9B%D0%98%D0%97
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.