Четох , че два мига патрулирали около Украйна, та се замислих, ако ни се изпочупят аеропланчетата при положение, че са руски де ще ремонтират., та затуй питам имаме ли самолети друго производство.
Четох , че два мига патрулирали около Украйна, та се замислих, ако ни се изпочупят аеропланчетата при положение, че са руски де ще ремонтират., та затуй питам имаме ли самолети друго производство.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз съм впечатлен, че даже два наши Миг-а са успяли да излетят и да патрулират....
А третия къде е?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, незнам, очаквам да е зле положението, затуй питам, тия двата ако нещо се потрошат или свърши бюджета за гориво какво става.
Имаме няколко хеликоптера кугарт които по същество са нещо като хвърчащи трабанти,защото са транпортни въртолетии са целите от пластмаса.
Поредното дупераздаване от поредните политици преди време.
Изобщо самолети нямаме ,армия нямаме,стратегическите ракети ги изгорихме Дупенцето ни е голо ,измито и готово за по нататъшка обработка.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Не знам,ама не съм чул да имаме.....
Боко щеше да ни продъни ушите от хвалби ако имаше........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи правилно съм си помислила, че тез два мига и винтче да им трябва си остават на земята.
Не други а пак руснаците ни помогнаха преди време като ремонтираха нашите МИГ 28 ,които по същество не са лоши самолети само дето нямаме какво да им сипем за да полетят
С ракия не щат да летят завалийките
Е, те това е положението на армията и в Украйна и в Молдова, за които се твърди, че ще стават горди членове на още по-гордото НАТО - организация, на която в Русия гледат с надсмешка - "клоуни с автомати" - така ги наричат в Русия натовските войници.
Но за ракетите - това е друга дума, друга бира, както някои от вас казват....
Бибко много ми е тъжно да го кажа но:Е, те това е положението на армията и в Украйна и в Молдова, за които се твърди, че ще стават горди членове на още по-гордото НАТО - организация, на която в Русия гледат с надсмешка - "клоуни с автомати" - така ги наричат в Русия натовските войници.
Но за ракетите - това е друга дума, друга бира, както някои от вас казват....
Който не храни своя армия, храни чужда.![]()
Bibco (24-03-2014)
Един самолет като има да развежда премиерите стигабойни самолети не трябват, ние нямаме врагове на балканите
.................................................. ....................
----------
Той Цезар хубаво го е казал това, ама няма на кой от управляващите да му стигне до чутурата.................................................. .........................................