Другите са ми достатъчни , па то ку тръгнеш може и по фузи позиции да има , ма то качеството е най-важно![]()
Другите са ми достатъчни , па то ку тръгнеш може и по фузи позиции да има , ма то качеството е най-важно![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
абе и качеството и количеството са важни, ама де такъв късмет....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-важно е колко чисти пари печелиш на месец, всичко друго е второстепенно.ма то качеството е най-важно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Едали са чисти или не някой не ги бърка кът че ли
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Зависи, ако се целиш дългосрочно, по-добре да си знаеш, че ще е така за дълго време.Е дали са чисти или не някой не ги бърка кът че ли![]()
не му пука на колегата, докато не го приберат дългосрочно... тогава даже няма да може да си ги харчи...
Все пак за какво ти са да правиш пари, които нямаш време да харчиш, трябва да се балансира.не му пука на колегата, докато не го приберат дългосрочно... тогава даже няма да може да си ги харчи...![]()
Може просто за спорта ей така да трупа в банковите си сметки и по джобовете![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Моля ви някой да ми каже при регистрация какво се пише в полето affiliate code
Виж пост номер едно ...:
https://forum.bg/showthread.php?403-...1%D0%B8/page10
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров