ми аз туканка сливи не виждам, ама нещо повечко ми прилича на артикул от паркетната фабрика,бре моооооооомци
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Малиии какви са тез вейки бе![]()
![]()
![]()
Я да ги напълним малко![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jivko78 (23-03-2014)
мда.......... сякаш сте ги минали на банцинга от плоски по-плоски да станат
туй исках да кажа
сигурно е реклама на некоя паркетна фабрика
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е то туй ман'кенки бря![]()
![]()
точно такъв размер требе да са
![]()
![]()
щот да може по-голям брой да се събира у 'жакузито-макузито
![]()
![]()
Айде айде, стига завижда че нямаш тяхната фигура. На красивото се вика красиво, нищо друго!мда.......... сякаш сте ги минали на банцинга от плоски по-плоски да станат
туй исках да кажа
сигурно е реклама на некоя паркетна фабрика
трябва да има и нещо загадъчно иначе се губи тръпката.................................................. .................................................. ..............................................
йо-йо.... нищо лично, ама... нещо много сухички
па за хубавото,знайш ли мож и аз да съм па убава
то.... нищо че съм буква