Ми дай да почваме , щом знаем за колко време ставало ....![]()
![]()
![]()
Само не разбрах кога да почнем![]()
Ми дай да почваме , щом знаем за колко време ставало ....![]()
![]()
![]()
Само не разбрах кога да почнем![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ем аз съм почнал вече![]()
ама още не знам за колко време ми е цялостния срок
![]()
най-вероятно в един от последните месеци ще го разбера със сигурност
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Едва ли всичко може да се похвалят с товаспечелени честно![]()
![]()
![]()
особено някой индивиди дето не могат да преброят нулите
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Тук имаш правоЕдва ли всичко може да се похвалят с това
Защото форекса си е трудничко и най вече пристрастява като наркотик
Даже ми се случвало да отказвам секссамо да следя пазара
![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Туй вече не е добре изобщо ...Даже ми се случвало да отказвам секс само да следя пазара
Даже си е много зле ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
То няма проблем монитора да е пак пред теб![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз няма и да го пробвам ................да а жената да е под бюрото напримерей това е добра идея някой пробвал ли го е до сега
Че така ще се разсея и ще ми вземат и ризата от раменете
Акулите !!!
хазарта е непобедима карта![]()
на мене бюрцето ми е малко и жената не мой се събра отдоле
ама в предната квартирка имах по-голямо бюрце
идеята се оказа сполучлива тогаз
![]()