то според зависи системата може и кът основно средство да се ползва![]()
ако системката може да се покаже цялостно на тИлИфоня и батерииката съответно да стига за пълен работен ден - що не
![]()
![]()
то според зависи системата може и кът основно средство да се ползва![]()
ако системката може да се покаже цялостно на тИлИфоня и батерииката съответно да стига за пълен работен ден - що не
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
искаш да кажеш че трябва да си голям непокист ли в смисъл да не ти пука дали печелиш или губиш и да се оставиш на течението а научи ме как го правиш мен направо сърцето ми се къса като губя![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да не ти пука дъл печелиш или губиш реално няма как![]()
![]()
въпроса е само да не вземаш решения за отваряне ил затваряне на сделки на база туй "запукване"
![]()
![]()
![]()
Туй няма кой да те научи на това![]()
с времето стават тез работи и с трупането на опит
![]()
Накрая просто му теглиш една майна![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
е то става когат вече системката почне да отразява пазаря сравнително цялостно![]()
![]()
и когат се създаде навик да се следват правилата независимо ко се случва
![]()
![]()
![]()
Аз с телефона местя стоповете понякога съм и затварял позиции, но все още не съм отварял сделка през телефона
И аз мразя когато губянаучи ме как го правиш мен направо сърцето ми се къса като губя
Въобще има ли някой мазохист който обича загубите![]()
![]()
През телефончето всичко става стига да свикнеш. Последно време рядко имам достъп до компютър и през телефончето и анализи си правя.
Ти ся така си го написал, че хем искаш омлет да ядеш, хем яйцата да не счупиш. Ма то не може така бе![]()
има чалъм и за туй с яйцата![]()
чак за омлет не, ама бъркани яйца може
първо - дава се кокаин и виагра на петела
![]()
второ - кокошката снася бъркани яйца
![]()
![]()
През телефона си е перфектно даже
Аз преди 2 седмици си взех галакси S4.....то бахти резолюцията има. Само мобилната платформа къде не може да ми изкара две графики наведнъж, но скоро вероятно ще я направят да може и това да прави
![]()