" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
убавото е, че честичко идат нови и нови съфорумци![]()
само че или са изключително несериозни или много бързо заслужват бананя
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
ем то предната по-предната седмица май едно към десетина нови ора влязохаднеска кът че ли един-двама само да съм видял тука
![]()
отделно дет баш-спекулантините понапуснаха кораба
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Напоследък не отделям много време за форекс.... и с това хубаво време все навънка...
ето етопочнаха да се събират
значи тъй требело - старите да се призовават по име, а новите да се подканват неколкократно
![]()
дека е туй убаво място - да не сте я пратили на ексКУРзия Лидето някъде на някой КУРорт![]()
![]()
![]()
На екскурзия е да
Куре, аз съм си тука бря
Е, напоследък повече при МЕЦОвият форум де, но и този му обръщам внимание.
Където ми е по-сладка приказката, там![]()
Emil Enchev (23-03-2014)
Къв е тоя форум беповече при МЕЦОвият форум![]()
![]()
![]()
Инък де е на екскурзия че не разбрах![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ем Фицката и той тамРеда, АБС-а - и те там
вечер кът уляза у форумЪТ темата за порцедиргването на третата петата страничка чак
събота и неделя ич я няма
![]()