аз мойте яйца най-сигурно ми се струва изобщо да не ги отделям от мене, па камо ли у кошница да ги слагамне е добра идея туй си мисля изобщо
![]()
![]()
![]()
аз мойте яйца най-сигурно ми се струва изобщо да не ги отделям от мене, па камо ли у кошница да ги слагамне е добра идея туй си мисля изобщо
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е ти пък толкова 10% данък кво му има да платиш.даже легално се води към момента коет определено може да бъде предимство поне докът не се стигне етапа да се укриват умишлено данъци де![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
10% данък у нас си е направо рай...в Англия плащат 50% данък печалба примерно...
50% печалба не винаги, иначе никой нямаше да прави бизнес там.10% данък у нас си е направо рай...в Англия плащат 50% данък печалба примерно...
"Енергото се хвали с 9 лв. по-ниски сметки тази зима"
Енергото в Западна България се похвали с 9 лв. по-ниски средни сметки тази зима в сравнение с миналата. Според сметките на ЧЕЗ средната стойност на фактурите, издадени на битови клиенти през периода ноември 2013 г. - февруари 2014 г., е 46 лева с ДДС. За същия период средната консумация е 284 киловатчаса. За сравнение през периода от ноември 2012 г. до февруари 2013 г. средната сметка е била 55 лева с ДДС при средна консумация 296 киловатчаса.
Така намалението на средната сметка се оказва с 16,3% за тази зима спрямо предишната. В същото време обаче средното потребление в доста по-топлата зима, каквато беше тази, е паднало едва с 4 на сто. От ЧЕЗ обясниха, че по-големият спад в сметките в сравнение с потреблението се дължи на по-ниските цени на електроенергията. През 2013-а
цените бяха понижени от ДКЕВР на три пъти
- през март, август и преди Нова година - с 13-14%. Друга причина за по-ниските сметки е, че те са за по-кратък срок, обясняват от ЧЕЗ. Миналата зима фактурите са били за средно 31 дни консумация, а тази те са за 29,7 дни.
В действителност до намаляването на отчетния срок се стигна след изрична разпоредба на енергийния регулатор, която ограничи периода за засичане на електромерите до 31 дни. Това пък се наложи след февруарските протести през миналата година срещу високите сметки. Една от причините за такива сметки беше много дългият отчетен период, който ЕРП-тата си бяха позволили заради коледните и новогодишните празници.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Намалението на цената е минимално и почти не го усетихме ..., нямахме разлика с миналогодишните сметки .
А тази зима не беше студена ....................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
направо може да се каже , че тази зима си беше топла и пак имам приятели дето имат сметка за парното за януари 450 лева...Намалението на цената е минимално и почти не го усетихме ..., нямахме разлика с миналогодишните сметки .
А тази зима не беше студена ....![]()
Е те сигурно през студените дни са ходили по потници в тях , та за това може да е висока![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.