Пак си обикалят и обират , глада е по-голям от преди![]()
![]()
даже на орицата зимнината не им оставят
![]()
Пак си обикалят и обират , глада е по-голям от преди![]()
![]()
даже на орицата зимнината не им оставят
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Вече го правят по-умно обаче, гледат у Фейсбука кога не си у дома и тогава идват.Пак си обикалят и обират , глада е по-голям от преди даже на орицата зимнината не им оставятТи се кефиш, че си се тагнал на някое интересно място, а то през това време казваш, елате вкъщи, няма никой.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това с фейсбука е така , направо си изпяваш всичко за себе си , някои даже си публикуват какво ядът![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Новобранецо имаш ли отворена позиция някъде или за сега само дебнеш ????
И не влизай в този полицейски сайт Фейсбук !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Еми сутринта бързо отсъдих , че контролата ме е свалила от евро/йена ама после като отворих видях, че за 2-3 пипса не ми е взело стопа и вече съм на 0- пазара си играе с крехките ми чувства
даже съм плюс сега като погледнах
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Spekulanta (21-03-2014)
Ми след като си вече на ++++++++++ успех тогава Младежо !!!
И аз съм вече малко на ++++ при кабела ама да видим все пак !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Успех и на тебе, ще видим какво ще стане аз я бях отписал , но се е преборила за сега
![]()
Виж туй е бая хитро тъй, ама аз кът нямам фейс бук , няма за какво да се притеснявам![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледах за някаква японка , дето тъй яде и се снима с камерата , па ората плащат да я гледат как яде![]()
![]()
![]()
![]()
Туй на какво прилича![]()