Нищо не е пропуснато..............
препоръчвам ти да я прочетеш,сигурен съм че ще научиш много и ще ти хареса.......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз имам приятели ирландци от северна Ирландия може да я обсъдя с тяхТе много я обичаха
Тя определено е била виден демократ... Аз съм друго поколение и нямам спомен за нейното управление но знам, че са я наричали /желязната лейди/ не се е церемонила с опонентите си.
п.п. Препоръчвам да гледаш филма / В името на оца/.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Амчи тук кой е говорил за чистотата и неопетнеността на Тачър? На чии реплики отговаряш? Или ти се привиждат някакви реплики, за да можеш да се вместиш с твоята си омраза към Тачър...Чистата и неопетнена Тачър казва на една от срещите на Г-7,че "икономически е целесъобразно в Русия да останат да преживяват само 15 млн човека",които да обслужват добива и преноса на суровини!
Естествено,в това няма и намек за фашизъм и агресия,нали тя е от правилния Запад-само диктаторът Путлер е кръвожаден агресор и фашист! )))
А и къде по-нормално и демократично е да воюваш за далечните и чужди Фолклендски острови,отколкото мирно да присъединиш с референдум собственото си население!![]()
Путин има голямо предимство пред нея.Тачър я предадоха нейните си хора, а на него едва ли ще му се случи.
Отделно все пак си е демократично избран президент, за да го наричате отсега диктатор.
Тия силните думички от прекалена употреба, вече никой не ги взима насериозно, ама то каккво да се очаква от махленски политикани.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Е тогава по добре да питаш македонците за българската история,че са по-близо...............Аз имам приятели ирландци от северна Ирландия може да я обсъдя с тяхТе много я обичаха
Тя определено е била виден демократ... Аз съм друго поколение и нямам спомен за нейното управление но знам, че са я наричали /желязната лейди/ не се е церемонила с опонентите си.
п.п. Препоръчвам да гледаш филма / В името на оца/.
...................................
Защо само за Българската история, те са и по световната, да си сложиш статуя на Чърчил, дето има уникални реплики против държавата ти
Но пък в краденето са на светлинни години пред нас, тук ако се краде на 100 %, там е на 300
На война като на война:
Русия отмени още едно намаление на цената на газа за Украйна.
http://www.investor.bg/centralna-i-i...raina-,169108/
Сега Украйна ще трябва да плаща $480 за 1000 м.куб. газ - една от най-високите цени в Европа.
Путлер не прощава, жули здраво. Тъй де, нали ще трябва да повиши двойно пенсиите в новопридобивката си...
Последна редакция от ivaceda : 21-03-2014 на 13:34
Какво имаш в предвид.................
.......................
За краденето ли- ето ти на(яколко примера, където е центъра голяма част от оградката при Вардеара , веднага след приемането се оказва, че е правена от стириопор, покрит с гипс, та я правеха за втори път, там всичко е платено по няколко пъти.
Друг пример, най-големия рушвет се дава , за да станеш касиер на патарина.
Наскоро правиха показна акции, арестуваха цели смени- дни наред не са отчитали нито един динар такса.
И още много такива.