Уф, този дъжд
Uploaded with ImageShack.us
![]()
Уф, този дъжд
Uploaded with ImageShack.us
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
soros (28-05-2012)
Да си направя разбора тук ...мисля, че добре ми тръгна и все още може би ще върви надолу въпреки ударения стоп съм на далавера
Прав е soros важен е изходано как да излезна като ...
и може би ще пусна пак като и ако спре да връща...реагирах така с местенето на стопчето,
затото сметката ми е малка и нямам право на хич загуби дори ...поне клъвнах 2,50 и съм в играта
и ми е ясно какво се случи ...сега ако влезна ще е не с 0,5 а с 0,2 и по-далечен стоп и ако тръгне
ще местя и добавям
Уф, изпуснах входа май докато пиша тук ...но нищо
може пък да не е трябвало и ще тръгне трайно нагоре, както мислех вчера...но едва ли преди да запълни гапа
ако ми простеят размислите прочетени от разбирачи...поне не преча и не се навирам из другите теми![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ашколсун колежке! Точно така! Сега ако се откажете и от склапа, щото скалпа и добавките са малко несъвместими като понятия (поне за мен), съвсем ще усетите какъв е смисъла на добавките.
Да си направя разбора тук ...мисля, че добре ми тръгна и все още може би ще върви надолу въпреки ударения стоп съм на далавера
Прав е soros важен е изходано как да излезна като ...
и може би ще пусна пак като и ако спре да връща...реагирах така с местенето на стопчето,
затото сметката ми е малка и нямам право на хич загуби дори ...поне клъвнах 2,50 и съм в играта
и ми е ясно какво се случи ...сега ако влезна ще е не с 0,5 а с 0,2 и по-далечен стоп и ако тръгне
ще местя и добавям
Уф, изпуснах входа май докато пиша тук ...но нищо
може пък да не е трябвало и ще тръгне трайно нагоре, както мислех вчера...но едва ли преди да запълни гапа
ако ми простеят размислите прочетени от разбирачи...поне не преча и не се навирам из другите теми
Бих се отказала ако имах по-голяма сметка
сега гледам поне стопчетата да си отработя![]()
усетих
може пък да е рачешки подход, знам ли
но нали разправят, че само на реал се усеща ...не знам
На уебтерминала на Инстата съм селнала Е/Д от 1,25813 с осатъчните ми от бонуса 6
долара ...не знам колко е добър входа,
защото се занимавам и с куп други неща но в момента съм на +7 цента
ааа, забравих и това:
и друго селнала съм пак А/Д от 0,98594 и гледам връща но го оставям така без стоп дори
налага се да излена в дъжда и да зарежа всичко![]()
Последна редакция от albagpipe : 28-05-2012 на 10:35
Алба, щом така ти разправят, добре.усетих
може пък да е рачешки подход, знам ли
но нали разправят, че само на реал се усеща ...не знам
На уебтерминала на Инстата съм селнала Е/Д от 1,25813 с осатъчните ми от бонуса 6
долапа ...не знам колко е добър входа,
защото се занимавам и с куп други неща но в момента съм на +7 цента
Успех ти желая!
Събрах си мислите малко в дъжда
не било толкоз гадно, де ...
Сделките дори виждам по друг начин.
Да ти кажа много ми помогна твоята намеса - ПРИЗНАВАМ
Като почна да изцеждам тренда, ще ти пратя курабийките и нещо течно за добавка (но не мляко) по избор
мааалии тва требе да му сложат знак - хайли адиктив...зяпам вече час...зомбиран съм...отвориа ми са некви чакри...требе да ида на чакръкчийка...спешно![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....