• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Форекс за начинаещи
    • Колко време на демо? Част 2

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Колко време на демо? Част 2

Затворена тема
    Страница 6 от 21 ПървиПърви Предишно ... 4 5 6 7 8 16 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 51 до 60 от общо 207
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 16-03-2014 02:25 #51 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Моля, изберете категория: - Откажи
      Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      Благодарили са му 8 272 Пъти в
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100
      Много добре го овърташ винаги А това за колко ще вложа го казах хипотетично в другата тема, трябва и да четеш от време на време. Но мен ме остави, аз съм около 3 години назад от човека, за когото ти говоря.
      Не овъртам, цитирам твои думи.
      Значи след три години ще изкарваш по 5-6цифри, така ли ?

Питам те как можеш да предпочиташ някакви някакви виртуални измислици пред реален контакт с трейдър, който е доказал реално за какво говори и е на светлинни години напред?
      За какви измислици говориш ? И за какво ми е да говоря с някакъв си трейдър ?
      Колко пък чак толкова напред ? Изкарва ли 20милиона годишно ?
      Хайде да говорим в пари, защото за мен това е критерия колко е напред някой си. Щото то може да се живее отлично и със 100К годишно, но виж с няколко милиона е съвсем друга категория.

Що за трейдър трябва да си? Нали точно това беше искаше, милионер да ти дава акъли, а не някой си недоказан жиртуален персонаж?
      Не съм казвал, че съм трейдър, а че гледам сериозно на трейдинга. Аз не търгувам с по 10лота и да правя поне по 30к на месец, че да се нарека трейдър. Ти ако мислиш, че търговия с по половин-един-два лота те прави трейдър, мисли си.

А аз акъли не търся, ти ги търсиш и ти цитираше, че трябва да познаваме човека който говори и какво е постигнал до момента. Аз никога не съм се интересувал от хората, а само от идеите им

Котенок -> https://postimg.org/image/j7lntin6z/
      Благодарности  

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 16-03-2014 02:29 #52 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от tretipip Виж мнението
      Какво се мерите на лафове, я кажете с колко пари търгувате и да видим, кой е по-големия трейдър. В тази професия всичко се измерва с пари, а не с знания.
      Аз за нищо не претендирам Иначе ръчкам с много малки обеми от порядъка на половин-един лот
      Но ДА, парите с които се оперира са тези които определят, колко може, разбира и прави един човек в този бизнес

Благодарности  

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

4. 16-03-2014 07:59 #53 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите Аватара на jivko78
      Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 182
      Благодарили са му 44 853 Пъти в
      16 490 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от tretipip Виж мнението
      Какво се мерите на лафове, я кажете с колко пари търгувате и да видим, кой е по-големия трейдър. В тази професия всичко се измерва с пари, а не с знания.
      ти може и с много пари да търгуваш пък да не печелиш .................................................. .................................................. .................................................. ................

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. 16-03-2014 08:59 #54 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 874 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Oleg
      За какви измислици говориш ? И за какво ми е да говоря с някакъв си трейдър ?
      Колко пък чак толкова напред ? Изкарва ли 20милиона годишно ?
      Хайде да говорим в пари, защото за мен това е критерия колко е напред някой си. Щото то може да се живее отлично и със 100К годишно, но виж с няколко милиона е съвсем друга категория.
      Тук вече имам чувството, че си говоря с малко дете.Ти не осъзнаваш ли наистина в какъв фантазьор се превръщаш? Смени виртуалното с реалното и поддържай контакти с успели хора за да осъзнаеш какво точно се случва

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

6. 16-03-2014 09:51 #55 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      anonimen komardjia
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      anonimen komardjia не е на линия
      Форекс гуру
      Malu-malu

anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите Аватара на anonimen komardjia
      Начислени плащания
      717.10 USD
      Благодарности
      599
      Благодарили са му 1 978 Пъти в
      1 147 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Oleg чадо тук ли си ??? Снощи си лягам и ма почват едни сънища, не е за приказване - ама пари като вестници навсякъде разстлани около мен и аз стоя гордо в десния горен ъгъл на кадъра, легнал на една кълка като патриций само по чаршаф и гледам надоле и самодоволен люпя семки, но с лек тик понеже мира не ми дава мисълта как тъй в 93 минута могат да те разпорят кът умряла риба и то по време на продълженията, но си отворих една Милка и ми мина, но докато я рупам съм направил неволно пръстен от станиола ѝ и не щеш ли това сякаш отключи някакъв глас точно и зад гърбът ми - басов с ехо "Чадо знаеш ли че в таз милка на колко наши сестри млякото е вложено и колко е неприятно да ти сложат на вимето доилен агрегат?!!!!" и аз понеже е зад гърбът ми, почувствах уязвим и измъдрих само едно КО??НЕ?!! и тогаз гласът продължи още по категорично "От всичката бира дет си изпил още утре цици ще ти поникнат и на тях всяка сутрин и вечер доилни агрегати ще ти окачваме, докат изпиташ всичката болка през която са преминали нашите сестри" .... и точно докато се замислих "абе тоя да не се мисли за някакво божество, че тъй тръгнал точно на мен да ми говори", в този момент тока даде на късо и нещо ме засмука като във фуния и около мен се разхвърчаха плакати и изрезки на Сиси Кеч, Саманта фокс, Пам и Мич Бюканан и аз там, на сред всички този силикон, стенещ в очакване притворих очи ...настана тишина, отварям ги и гол съм по изрязан бански лъскав като на стриптизьор, с корем като на чичка бираджия дето е локал бира последните 35 годи пред РСВ-то на гарата и за малко мъжко самочувствие с обица на носа като на бик, но обицата съвсем ме обърка понеже бик можеш ли да го доиш? и се зачудих чакайки включването на агрегата,.... ....... но слава богу се събудих,,, без ясен спомен защо на операторката в бяла престилка ѝ трябваха медицински ръкавици и вазелин, НО за сметка на това бях като прероден, с прозрението че който прави под 1.000.0000.000$ на година е идиот

Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

7. 16-03-2014 10:29 #56 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението
      Тук вече имам чувството, че си говоря с малко дете.Ти не осъзнаваш ли наистина в какъв фантазьор се превръщаш? Смени виртуалното с реалното и поддържай контакти с успели хора за да осъзнаеш какво точно се случва
      Аз дали съм фантазьор....бе имам въображение, но въпреки това не говоря как изведнъж ще реша, че правя по 5-6цифри на месец
      Ти го правиш, не аз.
      Изтъкваш ми някакви хора, че те са направили нещо си, но не и ти.
      Мислиш си, че ако мислиш като тях и ще станеш като тях
      Te тва е направо парадокс. С мислене работата не става, трябват действия.

И сега хайде обясни ми как един футболист прави по 40милиона, а аз съм фантазьор, когато футболиста и акъл не му трябва, а за трейдинга требе да си с капацитет на гений

http://www.celebrityincomeinfo.com/l...alary-details/
      Месито е от елита, но и другите футболисти не са особено слабоплатени.

И колко пари изкарва познатият ти милионер от трейдинг ? Поне милион изкарва ли ? С какви обеми търгува ?
      Ей тези детайли искам да знам
      Другото са празни приказки за мен.

От колко капитал прави колко капитал ?
      От колко време го прави това нещо ?

Благодарности  

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

8. 16-03-2014 10:33 #57 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Комарджи, пак не си ме разбрал ве
      Ам човека може да му харесва да е таксиджия или машинист или пък учител по ски...всякакви такива професии има от които кариера няма да се направи
      Няма как като такъв да изкарва много пари. Но това не го прави в никакъв случай идиот.

Тук говорим обаче за трейдинг. Щом някой претендира да е голям разбирач, аз пък претендирам да ми говори в пари
      Трейдинга се измерва с това кой какви пари изкарва, с какви обеми търгува...всичко останало са неща от типа, мижи да те лъжем
      Наслушал съм се на такива.

Благодарности  

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

9. 16-03-2014 12:14 #58 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      anonimen komardjia
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      anonimen komardjia не е на линия
      Форекс гуру
      Malu-malu

anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите Аватара на anonimen komardjia
      Начислени плащания
      717.10 USD
      Благодарности
      599
      Благодарили са му 1 978 Пъти в
      1 147 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Oleg,напротив, ти не ме оставаш да те разбера бре

Занчи тъй е - и аз не възприемам на сериозно такива дето не са показали нещо по баланса как рипа, дали има DD и други или поне да видя достатъчно на брой губещи и печеливши сделки, акцента го слагам на губещи. Е кво рече човек трябва да прави по 300К на месец, за да има умението и правото да нарече Идиот лице, което в темата "Форекса хазарт ли е?" пише, че за него не е, а точно по това време в друга тема споделя как са му ударили стоп и е загубил 30-40% от сметката (случката е реална и то с известен ник),... а колко трябва да се прави на месец, та за да има право човек да нарече друг човек идиот, и то не поради чувството за висша раса, а защото лицето прави идиотски изказвани ...кажи ся???

После с тези милиони, не ти ли излезе пришка на устата да ги повтаряш.... какво смяташ да си купиш толкова, рускинчето Оля от клипа дето пее онази тъжна песничка за Чипорашка ли? Понеже тя е крехка, но има настаяший Руский стандарт и при нея не минават дрънкулки обсипани с цирконий ли? Ясно трябват пари за диаманти.... или пък си хвърли око на щерката на Ветко Арабаджиев и ти трябва автопарк като на баща ѝ та за да я впечатлиш ли?
      ..... незнам Олег, чичо ти Дончо чака май месец празниците и заминава за 7 дена с апарат в рака на едно място където не е ходил, плажове, лодки острови, изгреви, залезе, снимки, таверни, биричка, абе ще мъркам като охранен котарак от кеф .... и само толкоз, докато точно по това време, някой ще стои на приглушена светлина в хола си, дръпнал завесите, бозав слънце не видял, но настройващ системата си с планове за десетки милиони.

.... та Олег добре е да се знае със срок на годност сме на тази планета и като всяка стока след изтичането на срока обикновено стоката се вмирисва дори в прекия смисъл на думата, та преди самия разпад трябва да сме свършели доста неща, които се вършат по определено време, например и на 70 може да си обграден от мацки, но надали дъртака ще може да ги пори както е бил на 30. Та когато едно лице разнася по времевия вектор своите цели трябва да помисли и за дребните неща, които няма как да ги изживее "после". ...... а тревогите за милиона, редно е да ги имаш чак когато си направил 100К, после 200-300 к после 500к и чак след тогава, иначе може да се окаже че през цялото на време си бил неудовлетворен, въпреки не малките успехи. .... кът син си ми бре! питай щот имам натрапчивата нужда да ти отговарям

Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

10. 16-03-2014 12:30 #59 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 874 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Не знам как ти се пише толкова, аз усещам как загубвам всякакво желание за безсмислени спорове...

Олег, не ми стана ясно то цялата работа, доста авторитетно и категорично се изказваш, гониш някакви невъзможни цели, а не безброй места пишеш:
      Цитирай Първоначално написано от Oleg
      приел съм че не ставам за трейдър
      ? Нещо не се навързват нещата нали?

Благодарности  

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

11. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    12. 16-03-2014 12:33 #60 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Kaisyn83
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Kaisyn83 не е на линия
      Централна банка
      Mengintai

Kaisyn83 е незавървено бижу Kaisyn83 е незавървено бижу Kaisyn83 е незавървено бижу Аватара на Kaisyn83
      Град
      Пловдив, Пазарджик
      Начислени плащания
      1,984.35 USD
      Благодарности
      61
      Благодарили са му 320 Пъти в
      275 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Защо да не ставаш за трейдър бре Олег? сметката на минус ли е? при положение не си на минус значи има хлаб още да хапнш. най лесно е човек да се откаже.
      The trend in need is a friend in deed,,,,,,
      Благодарности  

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

Затворена тема
    Страница 6 от 21 ПървиПърви Предишно ... 4 5 6 7 8 16 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс за начинаещи   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти