Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При мен същото положение беше ,само че като се размрази се разпадна на парчета и от тогава краи на пангасиуса.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това си е било измама, явно е било наблъскано с лед .................................................. .................................................. .................................................. .......................
----------
цаца има още в нашето море, но скумрията май основно е океанска .................................................. .................................................. .................................................. ..
Тая риба като че ли не съм я хапвал ,но съм взимал сякаш едни други филенца пак тъй от виетнамама пак странни и блудкави , пък да не е същата
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Рибите попринцип са много полезни стига да са извадени от добра река/море.Нещо добро от факта, че нямаме много финансови възможности да ядем риба. Поне един потенциален източник на радиационно отравяне по-малко за средно статистическия българин.
В това няма спор, че рибата е полезна,но не ми се ядът боклуците, който се предлагат по охладените витрини.......затова жива риба.
Около Пловдив ако не се лъжа имаше място, където можеше да си купиш жива риба, държаха ги в развъдник.В това няма спор, че рибата е полезна,но не ми се ядът боклуците, който се предлагат по охладените витрини.......затова жива риба.
Купувай само прясна незамразена риба ,
че не се знае как и колко време е съхранявана замразената .........................
----------
---------------------------------------------------------------------------------------
Японската централна банка (ЯЦБ) изпрати сигнал към пазарите за възможно допълнилно разширение на мащабните си стимули за икономиката. Експертите видяха намек за това в публикуваните протоколи от предпоследното заседание на институцията, провело се на 17-18 февруари, съобщава WBP Online.
Разширяване на стимулите ........................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз се пробвах да я ловя на живо няколко пъти ама си останах само с клеченето покрай язовир Батак - не че е лошо, ама най-сигурно в развъдника или от магазина - да не се подиграват комшиите като си дойдеш хаха