Е не е така, нали ако малко по-малко измрем, няма да има после кой да ги преизбере.. просто живеем ден за ден! И то даже не живеем, а оцеляваме!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Планетата е пренаселена и няма за всички работа и ядене , така че очаквам да има в бъдеще неопределено време големи катаклизми
Последна редакция от Новобранец : 13-03-2014 на 10:31
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
На мен сега ми предлагат работа в Англия - Лондон... ако отида си сметнах, че ще мога да изкарам за 5 месеца - 27 000 лв.!!!! Това никога няма как да стане тук.. И поемат спане, ядене и всичко..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти какво правиш още тука да се занимаваш с глупости ...?
Пали джапанките и хич не се обръщай назад ...
Даже камъни може да хвърляш през рамо ... А може и от самолета ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Еми точно това е... че трябва да се откажа от някои неща... обмислям още всички възможности...
"Оцеляваме с 3 млрд. евро от гурбет"
Българите оцеляват с парите на близките си гурбетчии. 3 млрд. евро, заработени в чужбина, влизат у нас всяка година. Това разкри депутатът от БСП Мартин Захариев. По официални данни на БНБ сумата за 2013 г. е била 806 млн. евро. Според Захариев обаче реалните пари са много повече, защото се дават на близките на ръка. С тях стотици хиляди българи покриват най-належащите си нужди. Те отиват за сметките за ток и парно, за вноските по кредити, за храна и дрехи. Парите от гурбет не се инвестират в икономиката. Затова според Захариев за държавата ни не трябва да е приоритет завръщането на емигрантите, а те да бъдат стимулирани да влагат парите си в бизнеса. Така ще създадат добавена стойност в икономиката ни, каза депутатът.
Това са страхотни пари за 5 месеца , каквото и да имаш тука ще те изчака или поне това което си заслужава. Поне аз така бих помислил на твое място
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Е то на приказки е много лесно да се каже.. ама с какво могат да върнат хилядите или направо стотиците хиляди, които са се отървали от мизерията тук.. Аз по принцип не искам да заминавам, но все повече се убеждавам, че няма друг начин..."Оцеляваме с 3 млрд. евро от гурбет"
Българите оцеляват с парите на близките си гурбетчии. 3 млрд. евро, заработени в чужбина, влизат у нас всяка година. Това разкри депутатът от БСП Мартин Захариев. По официални данни на БНБ сумата за 2013 г. е била 806 млн. евро. Според Захариев обаче реалните пари са много повече, защото се дават на близките на ръка. С тях стотици хиляди българи покриват най-належащите си нужди. Те отиват за сметките за ток и парно, за вноските по кредити, за храна и дрехи. Парите от гурбет не се инвестират в икономиката. Затова според Захариев за държавата ни не трябва да е приоритет завръщането на емигрантите, а те да бъдат стимулирани да влагат парите си в бизнеса. Така ще създадат добавена стойност в икономиката ни, каза депутатът.
----------
Е работата ми тук няма да ме чака.. трябва да напусна! Всичко друго може и да ме изчака, но все пак има доста неща, които трябва да се вземат в предвид.... А и ако вземе, че ми хареса там и после не искам да се върна.......![]()
Е какво иска да каже тоя пътър, да стимулираме все едно хората не да си идват ами да ходят още извън българия да останат само мангалите. Вместо да помислят как да оправят икономиката и да повишат стандарта на живот."Оцеляваме с 3 млрд. евро от гурбет"
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ама те повечето не живеят там , а просто работят там и са като гастербайтери. Ако живееха там и трябва да изтеглят цялото си семейство от тука ,разходите им се вдигат.
----------
Не трябва да се плашиш, от нещо че ще ти хареса - тогава значи че избора ти ще си е заслужавал![]()