вчера разговарях с един който работи в едно предприятие за кабели на коли..... за един месец 260 лв...ей това е евтина работна ръка.......
вчера разговарях с един който работи в едно предприятие за кабели на коли..... за един месец 260 лв...ей това е евтина работна ръка.......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те затова ги изнасят тук някои производства, заради по-ниското заплащане и по-ниските данъци, иначе кой ще дойда тук за да ти дава 1 000 евро заплата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А бе че е трудно трудно разбирам ама 260лв.какво ще прави този човек .Има доста хора които работят за тази заплата жалко..........Aко имат и работа в завода които работи тава направо си е претъпление.Дефакто заплатат му е 300лв и после данъка като му удаържат толкова се получава 270лв........................................... ........................................
И по порция ориз за обяд сигурно им дават хептем да започнем да свикваме![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Особено във северозападна България е най зле положението. До колкото знам в този край на държавицата ни средната работна заплата е най зле. как изобщо живеят незнам.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
От роднините които работят в чужбина и пенсионерите , от това преживяват
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Еми може и така да се каже. Имам роднини в чужбина. Значи единият ми братовчед в Испания живеят 5 човека с една заплата и пак не си идват, щото са добре. а тук да стане така де.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Не е само Северозападна България.. и в североизточна е така.. там дори сервитьорките ги назначават за 150 - 200 лв! Уж нали, защото и процент или бакшиши... и те не могат да вържат повече от 300-400 лв. на месец... Но почти всяко семейство има поне по 1 представител в чужбина, който да праща пари, че иначе никой няма да оцелее..
Две семици подред даваха по Диков документален филм за българи които работят в Англия и те бачкаха за да могат да изучат децата си тука в България и да помагат на близките си.