Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да и при мене било така.....сигурно е зарад дей сейвинг тайм в щатите.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
alf (12-03-2014)
<< ordo ab chao >>
Spekulanta (12-03-2014)
СОЛИДЕН КУЧАК,
я само си представи възможността
да виждаш един час предварително
кво ще става с цената следващия час!!!!!
КО ще кажеш КООООООООООО???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (12-03-2014)
Цял час, за коооо, да се обременяваш само.
Половин секунда ми върши работа, даже имаше недалчени времена , когато това се случваше при някои брокери. Ама пусто всички до един ми закриха сметките.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Благодаря ви на всички за включването .... поне да съм спокойна, че не съм сгафила аз нещо по служебните рс-та
Реде, на дневна виждам модела на Ивчето с двата чука, посока надолу, но мине ли горната граница ... отпада. Иначе ... все ми се струва, че още не си е отработил рейнджа, ама не разчитай много на писаниците ми, че като напиша нещо и то става наобратното![]()
Безплатен обяд няма!
Абса затва са ти потрошили сметките
щото е било само половин секунда!!!!
Ако е един час няма заради пипсоване
на скалпинг да ти взимат СКАЛПА!!!
Е по някое време ще те изгонят, но
няма да е толкоз бръже, а ще си
УГОЕН доста !!!)
Данооооооооо Даноооооооооо.........КО ще кажеш КООООООООООО???![]()
<< ordo ab chao >>