[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
По принцип говорите в момента неща, които не са много реални.. Аз съм завършила държавно училище и много неща си научих от там.. Това дали ходиш на уроци или не е просто въпрос на самодисциплина! Всеки има различен начин на усвояване на информацията! Но като цяло, ако имаш желание, мотивация и самодисциплина, всичко можеш да си научих и в държавното училище![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
уважение не трябва на никой според мен , даже и да го е заслужилщото пък след време може да те разочарова
Даже и децата не трябва да уважават родителите сисамо защото са им родители , не значи че трябва по право да ги уважават
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda (12-03-2014)
Намерил си с кого да говориш за уважение. Както казваше тук един потребител, за*би.
jivko78 (12-03-2014)
Добре де вярвайте, колко хубаво е бг образованието в момента и направо пращи от качество.
----------
Защо, г-жо другарко, значи според вас всички учители са прекрасни - ами ок, и ти си била прекрасна, но си си тръгнала от воения ВУЗ защото не са те искали и руснаците или кой там е виновен.
Ти колко човека познаваш които са завършили държавното образование и е излезнало нещо от тяхПо принцип говорите в момента неща, които не са много реални.. Аз съм завършила държавно училище и много неща си научих от там.. Това дали ходиш на уроци или не е просто въпрос на самодисциплина! Всеки има различен начин на усвояване на информацията! Но като цяло, ако имаш желание, мотивация и самодисциплина, всичко можеш да си научих и в държавното училище
Кадърни лекари ли има ? Успели учени ли има ? Способни инженери ли има ? Или има хора завършили висшето си тук и да са отишли да работят в чужбина на високо платени длъжности
Няма значение какви са ти заложбите , само от хора завършили в частните училища излизат успели, знаещи и можещи специалисти![]()
Ти нали досега говореше колко зле били частните уроци какво обърна палачинката сега,Ти колко човека познаваш които са завършили държавното образование и е излезнало нещо от тях
Кадърни лекари ли има ? Успели учени ли има ? Способни инженери ли има ? Или има хора завършили висшето си тук и да са отишли да работят в чужбина на високо платени длъжности
Няма значение какви са ти заложбите , само от хора завършили в частните училища излизат успели, знаещи и можещи специалисти
----------
Да не би във воения ВУЗ да ви учеха , че нетрябва да си плащате басове.
Задължително - не, но вероятността за това да се случи, спрямо другия, който не ги посещава, е много по-голяма ...
Средата - не забравяй влиянието и на средата в която се движиш ...
Лошото е, че това сравнение може да се направи само, ако си го изпитал на собствен гръб ...
Иначе така отстрани разсъжденията са малко, като на младежите дет не са ходили в казарма и са кефят, ква е тарикатия, че са скатали ... И никога няма да проумеят факта, колко много губят всъщност ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
;зае*и; е много нетипично за възприятията ти, нещо като иронията за интелигентния човек, съветвам те да не ме цитираш никога повече, поради простата причина, че си далеч от чувствителността на пипалцата ми
предполагам, че всички изказали се до момента са родители, ето защо и ще си замълча търпеливо
не образованието, ами преподавателите са под всякаква критика!
Emil Enchev (12-03-2014), Novak (12-03-2014)
преподавателите са под всякаква критика!.................. .................................................. .........
.................................................. ........................
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров