Нищо не взима за прехвърлянето от Инстата към Скрила - това е хубавото на този вариант
Нищо не взима за прехвърлянето от Инстата към Скрила - това е хубавото на този вариант
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
е чак нищо не може да се каже че е има си такса
Moneybookers/Skrill transfer (USD)
System fee: from 2.9 % + 0.35 EUR up to 3,9% + 0,35 EUR. Withdrawal is processed within 1-7 working hours.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма такса това е старо като информацияи времето за което пристигат не е толкова - до пет работни е максимума по тяхните думи
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Nяма никаква такса от Инста към Скрил ,
сумата която заявиш я получаваш същата в Скрил .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
в такъв случай не са си обновили информацията на страницата за теглене
но гледам че таксата например към инстакартата е променена беше 2% сега е 3%
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да те тези работи не ги обновяват много , а за картите може да са вдигнали мизатато нали имаше някакви проблеми там
Искам да ви съобщя , че преди около половин час заявих теглене
и сумата вече е в акаунта ми в Скрил . Много бързо обслужване . Благодаря !
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Може да са се решили най-накрая да обновят нещата , за да няма подведени клиенти - хубаво е и времето да променят за преводите
кАК ТАКА ТВОЕТО ДОЙДЕ ЗА ЧАС а моето още го нямаот 2 дена