Хахаха пренасочих върпоса е друга тема, която е по-подходяща...![]()
Хахаха пренасочих върпоса е друга тема, която е по-подходяща...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз ако имах 2-ро жилище веднага го ипотекирвам и вкарвам парата във Форекса.. след една година ще си пия кафето със Сорос и Бъфет..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ето един ентуасиаст... а защо 2ро.. не вярваш на себе си достатъчно, че да заложиш първото ли?!? Или признаваш и ти, че има хазартен елемент?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да знайш тебе за момиченце са та били планирали вашите ....само мен ме щипят и бягат.................
Как така ше са оставяш да та щипят и да бягат, глей къв си мъж ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
моята система е с 99% успеваемост.. проблема, е че първото е на мама пък тя няма да ми даде да го ипотекирам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Във всеки бизнес може да изтеглиш кредит, който да не можеш да изплатиш. И немалко имоти биват отнемани от банките за погасяване на кредитите.
Един пример:
Пловдивският бизнесмен Димитър Бекриев тегли кредит, за да строи хотелски комплекс на Цигов Чарк.
Ипотекира цялото си имущество - милиони - заради кредита.
През 2011 година банката отнема имотите му и ги разпродава на търг, за да си върне парите, а човекът остава на улицата. Жена му Елена Бекриева пада здраво на земята и отива да продава мартенички на сергия в центъра на Пловдив.
Попитайте чичко Гугъл, ще ви разкаже историята с подробности.
Та мисълта ми е, колко трябва да си добър във форекса, че да си заложиш имота заради трейдинга?
Раздвижване на строителния сектор у нас през януари, отчита статистиката
http://money.bg/news/id_1345565593
Даже мога да пусна фото материали зад офиса почнаха блок