Ако разгледаме варианта с живеенето на квартира и направим една сметка на кинтите, дето ще ги дадем на някой за 15-20 години, нъл знаеш ко са получава ...?
Иначе за половинката - дай Боже всекиму, само не на мъжете ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
е и аз живея в къщата на жена ми и не е много лошо..................Иначе за половинката - дай Боже всекиму, само не на мъжете ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По принцип зависи сега каква квартира си намериш и колко плащаш...Иначе приятел вече съм се намерила
![]()
Но исках да си купя жилище все пак
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да търсиш да си купиш жилище в София в момента си е убийствено. Сега почти не се строи, няма предлагане на нови имоти.
Има все пак вариант - къща в близките села или панелка. Не че са добри варианти, но ако човек е в безисходица...
А ако си сама, някое малко подпокривно студио също върши работа. Такова романтично гнезденце може да си устрои човек .
или стар апартамент в центъра, за основен ремонт...................
Благодаря за съвета.. но не ме устройва.. както казах имам си сега варианти.. но искам да си купя и жилище.. когато , тогаваДа търсиш да си купиш жилище в София в момента си е убийствено. Сега почти не се строи, няма предлагане на нови имоти.
Има все пак вариант - къща в близките села или панелка. Не че са добри варианти, но ако човек е в безисходица...
А ако си сама, някое малко подпокривно студио също върши работа. Такова романтично гнезденце може да си устрои човек .![]()
Въпрос на гледна точка, За мен това не е вариант. Центъра на София не е за живот. Хората си отдават апартаментите под наем на фирми, за да се отърват от тях и да им падат кинти.
Сградният фонд е много стар, силно амортизиран, а искат много пари, щот било в центъра. Задръстено, шумно, прашно, улиците блокирани - къде от демонстрации, къде от автомобили и полиция.. Че кой е луд да се набутва там?
То по-добре в Люлин или Обеля, в близост до метрото, отколкото в центъра. Лично мнение, все пак.
Последна редакция от ivaceda : 10-03-2014 на 11:02
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
да бе не е за живот, много си е за живот но апартаментите са наистина стари но апартаментите не са скъпи ....Въпрос на гкледна точка, За мен това не е вариант. Центъра на София не е за живот. Хората си отдават апартаментите под наем на фирми, за да се отърват от тях и да им падат кинти.
Сградният фонд е много стар, силно амортизиран а искат много пари, щот било в центъра. Че кой е луд да се набутва там?
То по-добре в Люлин или Обеля, в близост до метрото, отколкото в центъра. Лично мнение, все пак.