Дано поне да е било безплатно ...............................,
за какво се налага тази подмяна на електромери![]()
Дано поне да е било безплатно ...............................,
за какво се налага тази подмяна на електромери![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (09-03-2014)
Знам ли ги. Периодично идват и си ги подменят. Верно че е безплатно. Та се чудя едно време като карахме с един електромер по 20-30 години, какво бе. Енергото да е фалирало???
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То остана и да е платено, при условие че са тяхна собственост и тяхна е инициативата за подмяната ...
Все по "прецизни" слагат, дето и биотоковете на сърцето ти отчитат у сметката ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
batdino (10-03-2014)
Лоша работа,аз както имам ускорен пулс......................
.........................................![]()
Гледай пък тези за какво се притесняват... ГЕРБ се притеснява от изкуствено задържани цени на тока
Лидерът на партията Бойко Борисов е информирал енергийния комисар Гюнтер Йотингер за проблемите в енергетиката у насНе мисли нито за народа нито го е еня за монополите,но явно ще получи подкрепа от тях за да пробутват че тока трябва да поскъпне,ще му налеят и няколко милиона за изборите,и така.Не може да прави популистка политика тогава ще се дупи на монополите белким се задържат по върховете.Този човек за народа ли мисли или за монополите???
Щеше да е по добре да се грижи повече за хората и да не хвърля кал по България . Това не прави чест никому
Нали си имаме президент дето първа грижа са му монополите...
Ами кофти работа, ... закъсал си го ....
Съвета ми тогава е да не гледаш електромера, щот може лесно да изпадне в резонанс системата сърце-електромер и тогава не се знае при достигане на критичните амплитуди на разрушаване, кое ще поддаде първо - сърцето или токомерача ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Предпочитам електромераааааааааа.......... ...
.....................................![]()
Евростат: България изпълни целта си за дела на ВЕИ до 2020 г.
През 2012 г. България, Естония и Швеция са изпълнили целите си до 2020 г. за дела на възобновяемите енергийни източници (ВЕИ) в общото потребление на енергия, сочат данни на европейската статистическа служба Евростат.
http://www.vesti.bg/novini/evrostat-...2020-g-6007133
Ех като стана на въпросПредпочитам електромераааааааааа![]()
![]()
ама как ми липсват старите електромери
и големия магнит също .......
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.