Е как тогава успяват да имат частни бизнесмени, милиардери, че и такава мощна икономика в последните години?
Това май само в Азия е възможно. Доколкото знам, във Виетнам положението е подобно?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сидеров: Няма конфликт Русия-Украйна, има преврат
Лидерът на "Атака" влезе в конфликт с вътрешния министър Кристиан Вигенин заради посещението му в Киев.
http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...revrat-6006989
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, винаги ще намери да каже нещо, важното е да вдига шум около себе си.Сидеров: Няма конфликт Русия-Украйна, има преврат
Лидерът на "Атака" влезе в конфликт с вътрешния министър Кристиан Вигенин заради посещението му в Киев.
http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...revrat-6006989
Но ми е странно, че тъкмо той говори за преврат: че Сидеров е националист, тръгнал да дири кусури на националистите в Украйна.
Съвсем точно е описал случващото се в Украйна
Какво не ти харесва в думите му???
Все се опитват да го изкарат луд само защото не е удобен на някои хора но виж колко трезво вижда ситуацията!!!
Не мога да кажа дали вижда трезво нещата, аз не съм там и не знам какво точно става там от лични впечатления и какви хора са стреляли по улиците на Киев.
Но едва ли и ти можеш да кажеш нещо по въпроса със сигурност - пак по същата причина, от разстояние трудно може да се прецени коя е истината.
Все пак едва ли всички са били екстремисти и терористи.
Сидеров не вижда обаче другата страна - там си беше диктатура на Яниукович. Хазната - празна. Хората - бедни.
Върхушката е тънела в разкош.
Сидеров споменал ли е нещо за всичко това?
Искам да кажа: дали наистина вижда нещата толкова трезво, или доста едностранчиво?
И с каква цел?
Пука му на Волен Сидеров за бедните в Украйна...........Колкото му пука и за бедните в Уганда....![]()
Или пък за тея в България ......![]()
![]()
![]()
Пука им само ако може ни дупят .......![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Вижда той вижда,всичко вижда ама зорлем се прави на луд за пенсия.............и който му се върже....Не мога да кажа дали вижда трезво нещата, аз не съм там и не знам какво точно става там от лични впечатления и какви хора са стреляли по улиците на Киев.
Но едва ли и ти можеш да кажеш нещо по въпроса със сигурност - пак по същата причина, от разстояние трудно може да се прецени коя е истината.
Все пак едва ли всички са били екстремисти и терористи.
Сидеров не вижда обаче другата страна - там си беше диктатура на Яниукович. Хазната - празна. Хората - бедни.
Върхушката е тънела в разкош.
Сидеров споменал ли е нещо за всичко това?
Искам да кажа: дали наистина вижда нещата толкова трезво, или доста едностранчиво?
И с каква цел?
...........................
Малко позитиви да натрупа и да привлече вниманието върху себе си ,Пука му на Волен Сидеров за бедните в Украйна.
до толкова му пука .................................................. .............
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Те хората гласуват за тоя дето най-често е на екрана , не е от значение какво казваш .....![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.