Пробвам, пробвам дублирането на предишната позиция на демо винаги ми се получава, но за реална нямам дупе за такива подскоци.
Пробвам, пробвам дублирането на предишната позиция на демо винаги ми се получава, но за реална нямам дупе за такива подскоци.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Какво имаш предвид с това дублиране на предишната позиция ...?
Я разясни малко ...
Отваряш 1 после 2 после 4 с еднакъв размер или по една, но два пъти по-голяма от предишната и така докато общо избиеш чивия и имаш нещо отгоре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
с такова добавяне, лесно се влиза в киреча .................................................. .................................................. .................................................. ..........................
Мисли по-позитивно ................................
С такова добавяне и лесно се удвоява акаунта..........![]()
![]()
![]()
даже може и да се утроисамо да издържи сметката докато обърне цената
.................................................. .................................................. ...............
на мен не ми стана ясно това добавяне 1,2 и 4 по посока на цената ли става или в обратна и с удвояване на обема ли е![]()