Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и за съжаление най-отчаяните хора ходят там и още повече затъват икономически... много жалко!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В машинките има много пари ,там балъците са страшно много![]()
Е ,все пак голяма част от клиентелата се преместиха по тие Еврофутбол и прочие ..... дори лапетата се редят на опашки за фишче![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Залозите не спират , а феновете на хазартните игри многоне се стига далече по този път
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Аз дори тото спрях да си пускам , просто няма смисъл да се залъгваш ......пък и то май най-готината част от цялата процедура е самата разходка до пункта![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
В един форум бях намерил някъкъв магьосник, който на еврофутбола беше цар.(сигурно само от това се издържаше)
Хващаше мачове с по над 4 коефициент.
Копирах и аз някоя друга прогноза и доволен останах
Но нещо от доста време не съм го срещал по форума ...................![]()
Може да му е свършила магията, или тоя дето му е пускал инфо, да са го копнали ония качулатитеВ един форум бях намерил някъкъв магьосник, който на еврофутбола беше цар.(сигурно само от това се издържаше)
Хващаше мачове с по над 4 коефициент.
Копирах и аз някоя друга прогноза и доволен останах
Но нещо от доста време не съм го срещал по форума ...................![]()
Може да е запрашил на някъде , еми то ако се залага е май най-добре на по-високите коефиценти - не съм се задълбочавал в тази материя
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Доста момченца съм виждал дето с това се занимават![]()
но що тъй по зле и от наркоманите изглеждат
![]()
![]()
![]()