е то повече време да се отдели дет викат за която и да е работа предимно за туй се използва - да се повтарят стари грешки отново и отново![]()
![]()
![]()
е то повече време да се отдели дет викат за която и да е работа предимно за туй се използва - да се повтарят стари грешки отново и отново![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ми е приятно като ги повтарям да ти кажаборя се с лошите си навици
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То има някой неща дето е хубаво да ги правиш тъй отново и отново![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Еми упорит съм за сега и аз не се отказвам , иначе Бараба има и такива неща , но те са интимни![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
лошите навици най-добре се преборват когат се концентрираме върху убавите дет требе да ги заместят"прекратяване" на лош навик само по себе си без алтернатива на съответния навик принципно е изключително трудно
![]()
Браво Главо
Тука гениална мисъл вкара.
То със същата логика, ако спукаме гума на колата, не може просто да я махнем, ако нямаме друга такава, за да замести първата![]()
Алтернатива има ама и другите напират за място под слънцетотрудно е
горе долу същото е както с гумата наистинаподобна асоциация може да се направи и с дупка на стената примерно
а именно - не можем да махнем дупката
можем само да турим нещо друго върху нея и да я затулим - било то тухли било то прозорец
![]()
Хамериканците им викат "Великата Дупка" но що се по тоалетните се среща тъйвсе у страничната преграда се забелязва
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
kypa (05-03-2014)