Цената на свободата е прилично количество спам, утроен в парично изражение по акаунта накрая на месеца. така 3-4 месеца и хоп - базисно свободни смеее![]()
![]()
(поне колкото да си платим квартирата и храната първите няколко месеца от свободата)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (02-03-2014)
ама туй е само първата от всичките възможни финансови свободиоттам нататъка докът стигнем до възможността свободно да си караме ферарито и още по-свободно да се разхождаме из скъпите си имоти има бая спам и утрояване още
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е като съветите на Чападжиев за успех, които е чул от еврейски бизнесмен:
"Първо, трябва да си глупав, второ – мързелив, и трето – да не си скръндза. Умен ли си, обмисляш прекалено много, стигаш до извода, че е невъзможно да станеш милионер, и затова не поемаш риск. Второто – мързелив ли си, ще гледаш други да работят за теб и колкото повече го правят, толкова по-добре. Третото – ако си скръндза, не плащаш добре на работниците си и те ще избягат при друг."
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
ем горе долу тъй - не съм мислил много наистинаинак идеята ми беше, че лаврите и парсата обира тоз дет завърши нещото, а не тоз дет дава идеята отначало - независимо колко е убава идеята
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е !Идеята сама по себе си е нищо без реализация...................
.....................
kypa (02-03-2014)
Така трябваше да стане - темата да бъде отворена от някой по-известен и реномиран, че да има активност![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
kypa (02-03-2014)
известен - убаво...ама ко ми е реномираното на мене
![]()
койт и да отвори темата - активността е въпрос на избиване на комплекси и спам от там нататъка (според натурата на хората дет ще я видят
)
![]()
Урчувуто
Свободата е осъзната необходимост
Колкото повече разбираш кво може и кво не може да правиш -толкоз си по свободен
Да ама не
Свободата е в съществумането на възможности за реализация
Колкото повече възможности за реализация имаш -толкоз си по свободен
Да ама не
Свободата Санчо е на върха на копието
Да ама не
Има свобода от нещо си и има свобода за нещо си....
Да ама не
Ми къде`иййй свободата бряяяя![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (02-03-2014)
ем тез всичките неща може би требе да попаднат у графа "частична или относителна (спрямо нещо си) свобода"и отделно вече да се търси абсолютната
![]()