А знам я тъз тема, но така и не е реших да я пробвам тази стратегии, да не ме цапне някой от тия чукове по главата.
А знам я тъз тема, но така и не е реших да я пробвам тази стратегии, да не ме цапне някой от тия чукове по главата.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
демек развила се на база принципа на кита от оня стария българския филмдет една цацинка бяха фанали
а на брега ги чакаха кит да донесат
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как мислите, каква е разликата в статистиката процент печеливши трейдъри по форумите и в световен мащаб?![]()
печулившата система - кът тръгне нагоре - купуваме, кът тръгне надоле - продавамекът седи на едно място - гледаме отстрани
туй е печулившата система
---------------------------------
Седиме Гледаме на къде ще тръгне
-----------------------------------------
И по едно вереме гледаме че само си седим
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (02-03-2014)
Тази стратегия я научихмя на изуст....
Дай друга,
saxsten, !
99,9% / 0,05%= 1998 Общо взето приблизително е ,ще знаеш
Прочее що ни скриха темичката за хазартя Харно си хортувахме вътре
А , и все се каня да те питам
Ти като имаш 12 годишни проверени правила за печелене за тия години колко богат си станал![]()
Би ли се оточнил, че нещо не разбирам какво имаш предвид.
Разликата между този форум и другите форуми
или раликата между форумите и действителността
----------
Не са я скрили а са архивирали старата и са пуснали част 2Прочее що ни скриха темичката за хазартя Харно си хортувахме вътре
ето я темата https://forum.bg/showthread.php?1044...%D1%81%D1%82-2
на пет-десет (може да се прочете и слято) форума - един трейдър печеливш
горе долу такваз требе да е статистиката реалната според мене
![]()
Ми той Олег рече ба
Хващаш бичи фрактал на Н1 когато се образува и след това на всеки бичи фрактал по М15 купуваш
Ако не ти се чакат бичи фрактали по М15 може да пробваш с прости локални минимуми по М15
Слагаш стопя на бичия фрактал по Н1 и чакаш да ядеш манджа
![]()