Оооо бая ще почакам така за манджа!
Ами ако взема да умра от глад за едните фрактали?![]()
Оооо бая ще почакам така за манджа!
Ами ако взема да умра от глад за едните фрактали?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Божкееееее, не съм видял, че ВЕЧЕ има 100%-това системаЧе то вече има във форума печеливша система даже е 100%![]()
Ето го линка .................................................. .............
https://forum.bg/showthread.php?990-...83%D0%BA%D0%B0
Аз мислех, че мах 90% печеливши системи да са
А то ......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въх изтърва келепира
----------------------------------
Вафле ми то трай бабо за хубост
Тъкмо ще поотслабнеш докато чакаш манджата ще се поразхубавиш още повече пък току виж ти излезнал късмета на жизненото поприще богато
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Бях измислила една система в долния край на графиката купуваме, в горния продаваме, малко не винаги работи като сменим фрейма, но като цяло става.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
за фракталците требе да се гледа горе долу къде са един спрямо други и спрямо крокодилаи най-вече червения червей от крокодила
там даже може и кът код да може да се напише
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Добре , трая тогава и минавам на принудителна диета!
Пък като се вталя, да не стане ..." нашето магаре тамън се научи да не яде и взе, че умря!"![]()
даже и празненство в тяхна чест бяха направилимного ме кефи този филм, както и доста други от старите български филми ..............................................
Че аз само докато им науча имената плюс всичките прозвища ще ми побелее косата, дай нещо просто, сега не може по няколко неща наведнъж и то докато се чешеш дали всичко е застанало за позиция и то вече вземе че замине.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
е има хора цял живот са новобранци.................................................. .................................................. .................................................. ..................................