Кредитиране по нашенски:
Взимаш клечка за зъби, връщаш кубик дърва
Кредитиране по нашенски:
Взимаш клечка за зъби, връщаш кубик дърва
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
требе повече да се взема... тогаз наистина и по-любезно приказват по тилифонякът звънят да питат кога и дали изобщо ще ги връщаме тез пари многото де
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз ме е яд че 2008-ма кът ма гониха по всички банки да ми дават пари, аз се дърпах.. от всяка банка по 100 хилки и щях да взема общо милион.. ся веке никой не ще да ми даде..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
аз тогаз успях малко да взема... ама сега кът се замисля можеше бая повече да еи ако наистина бях взел достатъчно даже можеше вече мильоне да съм направил
или поне да съм похарчил успешно взетото
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мен буквално кът влезех в некоя банка ме гониха с пачките.. даже имах доверен човек дет можеше да ме уреди без обезпечение само срещу 10% комисион.. голям хамсалак съм бил..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
аз не бях чак тъй... требеше да одя да се моля... ама взех само от една баМка, а можех да взема поне от пети взех не много голяма сума, а можеше да взема голяма даже много голяма
![]()
![]()
недейте да съжалявате момчета ,другия път като ви предлагат не се дърпайте.....................![]()
тъй беше тогава ,ама много хора сега реват от кредитите от онова време,че на кой бизнеса му закъсал ,кой без работа останал .................................................. ......................
Да тъка е но приеми и този вариант.Трябват ти пари за да си закупиш жилище и не ти достигат някаква сума и няма от къде да вземеш. Къде отиваш до банкатаи там ти дават кредит и си вземаш покупката / в случая жилището / и започваш да си живееш във него и да си го изплащаш разбира се .Вярно ще върнеш доста но какво да направиш в краина сметка като искаш нещо се лишаваш от доста неща.
![]()
Твойто примерче за продтосмъртните, а инак ипотеките много народ си взима, че да може да оправдае едни пари, с които го купува тоз апартамент, че приходната част нейде в сивото.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark