Ако има някой тук, който да ми обясни как да кача тук два индикатора, доста хора може би ще имат полза от тях.
Шаренки са, вярно, но при бърза реакция доста парички могат да помогнат да се направят.
Ако има някой тук, който да ми обясни как да кача тук два индикатора, доста хора може би ще имат полза от тях.
Шаренки са, вярно, но при бърза реакция доста парички могат да помогнат да се направят.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Първо ги архивираш в ZIP формат, след това през "разширения изглед" качваш архива...Ако има някой тук, който да ми обясни как да кача тук два индикатора
Ако не се оправяш, ще ти дадем допълнителни пояснения ...
пп. Ако архива ти стане с RAR разширение, промени го ръчно на ZIP и не се плаши от предупреждението, дето ше ти изплюе, че може да не се чете ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Оки, архивирането ще го оправя, надявам се, но къде е този "разширен изглед"?Първо ги архивираш в ZIP формат, след това през "разширения изглед" качваш архива...
Ако не се оправяш, ще ти дадем допълнителни пояснения ...
пп. Ако архива ти стане с RAR разширение, промени го ръчно на ZIP и не се плаши от предупреждението, дето ше ти изплюе, че може да не се чете ...
Извинявам се, ако звучи невежо въпроса ми,. но наистина не знам.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като цъкнеш да отговаряш, отдолу ти се появява и тази опция ...
През нея имаш възможност да прикачваш файлове и разни други ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
ivaceda (01-03-2014)
А може да се ползва и дох.бг примерно, по-лесно от това надали има![]()
ivaceda (01-03-2014)
Оки, благодаря.
Аз вече архивирах файловете, утре ще се занимая с това да кача индикаторите тук.
Аха, разбрах как се прави.
Тази опция "Разширен изглед" си е направо тук в менюто.
Ще кача файловете и ще обясня за какво иде реч по-късно днес или утре заран. Веднага щом се освободя от другите си задължения.
Има време, утре е неделя, така че който иска, ще може да ги пробва в понеделник.
Здравейте, някой знае ли как се прехвърлят парите от форума в реалната сметки. Доколкото разбрах се прехвърлят автоматично на първо число, но то вече мина, а ги няма там. Ако има някои информация да драсне някои ред. Благодаря предварително.
Последна редакция от valkovd : 10-03-2014 на 08:42
Не че искам да ти давам зор, но къде са индикаторите - очаквам ги с нетърпение , ако имаш затруднения с качването им , кажи и ще ти съдействам с каквото могаАха, разбрах как се прави.
Тази опция "Разширен изглед" си е направо тук в менюто.
Ще кача файловете и ще обясня за какво иде реч по-късно днес или утре заран. Веднага щом се освободя от другите си задължения.
Има време, утре е неделя, така че който иска, ще може да ги пробва в понеделник.![]()