Имах предвид думата, която аз употребихЗа думата се извинявам.......не искам да обидя Фиксчето....
"геноцит "
Няма за какво да се извиняваш![]()
Имах предвид думата, която аз употребихЗа думата се извинявам.......не искам да обидя Фиксчето....
"геноцит "
Няма за какво да се извиняваш![]()
Последна редакция от fxg : 01-03-2014 на 14:09
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Особено на нашта демокрация си е патент......може да го продаваме,да изкараме някой лефффф...........
..........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тука е даже дребна работа... хамериканците към момента мисля че водят в класациятаРусия и тя е бая напред в туй отношение, ама не чак толкоз
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Патент... дам, някои ни винят, че кризата в Европата от нас дошла, за щатите също...плъзнала от многото БГ население настанено в Чикаго...смешки големи!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
допринесли сме със сигурностобаче основно май чифутите кът народ са виновни за ситуацията
ако може да се обвини народ за туй нещо де
![]()
Може , как да не може ,
тях пък за всичко можем да ги обвиним и едва ли ще сбъркаме![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Те са особена категория,не знам дали може да се каже народ.....................
Има израелци и евреи.................едното и другото не са едно и също.................
евреите имам предвид... то израелците реално са евреи дет жювеят у Израели зарад туй да се отличават от останалите
а останалите - по целия свят
![]()
Точно тези дет са по целия свят са метастаза,разяждащ другите народи,култури,религии и морал............
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък