Какво ще рече , че си разделила бонусите в две сметки!
Може ли малко разяснение!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на два месеца регистрираш, верифицираш и прикачаш нова сметка![]()
![]()
или на повече... според бонбонукса дет си отспамил из форумеца
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Добре де , а парите от бонуса ги разделяш в двете сметки ли?
Или.....? Нещо не ми е яснъ това! Или прехвърляш спечеленото ввъв втората сметка?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък имам познат дето само от форекса печели. Ама не си издава тайните...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Какви тайни има да издава? Тук не става с тайни, иска време, четене, часове пред графиките!
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Аз май още нямам право на втора сметка, но всъщност и това ще ми е първият съществен бонус, коюто ще чакам!
На всеки два месеца можеш да прикачваш нова.
Аз този месец прикачих нова, че първата ми беше центова, а те са с 4 цифрени котировки, а това ме дразни
ПП и не вярвах, че мога толкова бързо да оспамя темите![]()
![]()