Абе Моме ти на Море ходела ли си ?
Да те питам аз тебе .
Кажи ако обичаш?
Абе Моме ти на Море ходела ли си ?
Да те питам аз тебе .
Кажи ако обичаш?
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Е най -добре е да се лови и нагоре и надолу
туй висш пилотаж, доста уморителен ...
някои предпочитат дългосрочно парите да работят за тях
само дето се случва и да се изпарят сърдити барабар с увереността ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е така. Албе . аз Ивето с цел я попитах дали е била на море
А тя пък и не отговори ....... нищо
Та да си продължа мисълта
Една вълна като идва с пълна сила на брега
Нали от начало е голяма .
После връща назад и после пак идва ама с по малка сила
Така и тренда няма какво да му се чудим![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Тио да не си мислиш, че аз по цял ден съм задължебна само пред екрана да стоя.
шетам на няколко стана, така е при мен - по необходимост.
Затъова не съм ти отговорила.
Иначе да, ходИла съм на море.
Зависи, вълните са Нон стоп - големи, малки.
Така че на нищо не се чудя.
И като не става с вълни, става по другия ми начин - със свещи. Важното е да не съм капо и да влиза в сметката.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (28-02-2014)
Но най важното пропусна да кажеш Иве
Любов трябва да се прави по често
За здрав и бодър организъм ............
Да сме по смирени с хората
И да се гледа на живота от добрата му страна ........![]()
Понякога правя такива калитарски входове, това да скъсиш от върха не е признак на добър анализ , а по-скоро на късмет и нюх най-вечеНали знаеш че нюх и 6-то чувства помагат за добрия вход при подходящия анализ
![]()
Не се кахъри за това, на всички се случва - още повече, че върха се разбира колко е връх едва когато стане и мине в ляво
Важно е да се осъзнават нещата и да се тренира онази осъзнатата интуиция базирана на много знания и опит
----------
Их, забравих и аз да кажа за Любовта - без нея нищо не се получава и дори да се получи - няма смисъл![]()
infesta (28-02-2014), Barabata (28-02-2014), Spekulanta (28-02-2014)
Ама нали знаеш че като стане прекалено бурно морето с големи вълни и не е добре да се влиза, защото вълните са големи и в двете посоки и може да те повлекат навътреНе е така. Албе . аз Ивето с цел я попитах дали е била на море
А тя пък и не отговори ....... нищо
Та да си продължа мисълта
Една вълна като идва с пълна сила на брега
Нали от начало е голяма .
После връща назад и после пак идва ама с по малка сила
Така и тренда няма какво да му се чудимАз съм привърженик на спокойното море (пазар), тогава все ще намериш къде да закачиш 10-12 пипа и това упражнение ако го направиш успешно 4-5 пъти ето ти 50-60 пипа за деня
![]()
И така може да се търгува
Но това не значи че сме на едно мнение с теб колега .......
Всеки с рогата напред да се втурва но да внимава от подводни камъни !!!
Това не е толкова лошо, ако всички бяхме клонинги с еднакви мнения и виждания за пазара нямаше да е интересно, важното е да не отричаме чуждите стратегии само защото не са в наш стил![]()