една лоша
Тука поне се намират ......![]()
![]()
![]()
![]()
една лоша
Тука поне се намират ......![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Голямо чакане това....2 години за 100 пипса! То това дневен или седмичен лимит да е по- добре! И за месечен е малко!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Taзи колежка само 100% стратегии намира май
Ако не се бъркам за колежката
Ника и започва с "И" и завършва на "вацеда"
наистина с нея шега не биване не са те, една лошава не ти трябва да се занимаваш с нея
ако я ядосаш ще каже на админа да те банне![]()
Ивацеда има склонност да търси методи и начини с голяма доза сигурност,и като сподели нещо такова не е въпрос да открием неуспешна сделка и да докажем че е поредната глупост,а да видим дали аджеба наистина показаната система не носи по голяма сигурност,от тази която ползваме.А че реагира малко остро,не е кой знае какъв проблем всеки си е различен,и реагира различно,пък и коментарите към нея не са по меки.Лично на мен ми харесват разговорите с нея.
Последна редакция от hanuman : 27-02-2014 на 22:18
Тази проверка се прави не за часове, дори не за дни, а за седмици и месецида видим дали аджеба наистина показаната система не носи по голяма сигурност![]()
отново целна десетката![]()
на първа сигурна си "в игнор листата" на колежката
продължвай все така и ще стигнеш до джакпота![]()
![]()
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
L1914 (28-02-2014)
то ако става бързо братле няма да е забавно![]()
![]()
пък като и видя стратегиите на нея и ги ползвам за сравняване ако не съм в нейната посока добре ако съм почвам повторен че и четворен анализ на ситуацията![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
аве аз явно съм отървал доста за "колежката" ...
тя нейде споменавала ли е каква и е системата ... тема ? линкове ?