Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те баш с италианка да се занимаваш е малко ......![]()
![]()
особен характер имат кът че ли
пък и особено важно и каква фамилия ще нацелиш
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Е в Италия , живот и здраве мисля да отида натам , може и вила да си взема знае ли човек (мечти)
----------
Е как каква фамилия , ще гледам да попадна на такава с фамилия корлеоне![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Недей тъй , имат си характер![]()
![]()
..................
Особено някоя по натокана ще ти вземе душицата![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Не ги знам кви са като характер, ама сред тях има доста пищни
https://www.youtube.com/watch?v=zKJ1Onx3b0A
Последна редакция от GGBG : 27-02-2014 на 15:23
Barabata (27-02-2014)
Има жестоки мадами в Италия, не случайно съм хвърлил око натам , а клипчето съм го гледал![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Съмнява ме че е работил тоя метод, кой ще ти говори като може да прави друго?Забравих при коя война беше, за да им е по-лесно на офицерите за научат местния език, им пращали прислужници-компаньонки, хем се грижели за всичките им нужни, хем им помагали с езика![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.