Те тия ги остави настрана.
Тя и т.н. Киевска Рус не се е наричала така
по времето когато уж е съществувала.
Голодомора също настрана!!!!
Между руснаците и украинците има толкоз
общо колкото между руснаците и българите!!!![]()
Последна редакция от REDA : 26-02-2014 на 15:45
-10 пипа.
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Я кажи чадо какъв е тоз народ славяни(склави)
и кои са точно тез славяни!!!)
А историята ръка за ръка към вековете!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Мне, вижте сега, не сте разбрали правилно посланието! Тази нощ другаря Путин е сънувал циците на Ева Браун в червен сутиен с петолъчки, но поради възрастта е имал проблеми с вдигането на самолета. За това е решил да повдигне бойния дух на армията! Та така. А хората по 15 години учат международни отношения... И за какво? Международни отношения..."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (26-02-2014)
яяя кажете за евро доалра ,стига сте се занимавали с политика,ако измислите как да направим пари от тея екшани там ,целия сум в слух и поглед де![]()
славяните са племена чадо, но не ме карай да пиша сериозни неща защото и без това ще ми изтрият поста и не ми се губи време...Я кажи чадо какъв е тоз народ славяни
Хубаво, че не е сънувал хитлер, в същите одежди, че не се знае с какво настроение ще се събуди, и какво ще реши да вдига"Мне, вижте сега, не сте разбрали правилно посланието! Тази нощ другаря Путин е сънувал циците на Ева Браун в червен сутиен с петолъчки, но поради възрастта е имал проблеми с вдигането на самолета. За това е решил да повдигне бойния дух на армията! Та така. А хората по 15 години учат международни отношения... И за какво? Международни отношения..."
Може и някоя ярка гъба![]()
Я сега КОТЬО кажи поляците славяни ли са ???)
)
)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Олег кво да кажа.
РЕДА направи грешна та грешна търговия,
че влезна на 1,36122 разчитайки на доста
голям импулс надоле. Обаче това не стана.
Може и стопа да е бил не където требе.
Пък на подкрепа се купувало,,,,,,,,,,,,,,,,
защо сега ме занимаваш със сериозни неща....минават за славяни но не съм задълбавал в тяхната история...Я сега КОТЬО кажи поляците славяни ли са
Ма ти дълга ли си бил ? Аз разбрах че си къса.Я сега КОТЬО кажи поляците славяни ли са ???)
)
)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Олег кво да кажа.
РЕДА направи грешна та грешна търговия,
че влезна на 1,36122 разчитайки на доста
голям импулс надоле. Обаче това не стана.
Може и стопа да е бил не където требе.
Пък на подкрепа се купувало,,,,,,,,,,,,,,,,
Ко си бил дълга, стопа ти трябва да е бая по-надолу, при такова фейдване, според мен.