Oleg, нали си чувал, че най-доброто качество на парите е тяхното количество
Аз съм твърдо за, ако човек има възможност да търгува не само със своите пари, а и с парите на другите, да го прави.
Един елементарен пример:
- мои 50 000$, 20-30% доходност на месец, т.е. около 10-15 000 $
- чужди 50 млн.$, доходност 5% на месец, т.е. около 250 000$, 20% от печалбата за управлението, т.е. 50000$
С твои 50К и 10% доходност на месец, след две години ще имаш половин милион лично твои
Защо ти е да отговаряш пред някого ?
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аха, значи сега на теб целта ти е да управляваш фонд ли ?
Щом имаш 2 годишен отчет на печалба, изпращай го в морган или някъде другаде и трябва да дойдат да те вземат с прайвит джета тогава![]()
Сега проверих - не стига за ново ПеЦе ШЕС или АеМЖи или Бейнтли-Мейнтли. МАЛКО САААААААА!!!Oleg, нали си чувал, че най-доброто качество на парите е тяхното количество
Аз съм твърдо за, ако човек има възможност да търгува не само със своите пари, а и с парите на другите, да го прави.
Един елементарен пример:
- мои 50 000$, 20-30% доходност на месец, т.е. около 10-15 000 $
- чужди 50 млн.$, доходност 5% на месец, т.е. около 250 000$, 20% от печалбата за управлението, т.е. 50000$
Ама нали са пийсе милиона и са на чужд гръб, БУХАЙЙЙЙЙЙЙ ези-тура и музиката да свири
----------
Мамка му, това са много пари бе......166 667 поста във форума и то ако Дизелаки е в отпуск.Трябва да впрегна и жената да пишем по петстин поста на ден и за една година...почваме алъш-вериша.
"Жена, идвай тука и пиши...остави прането. Детето и то не е гладно, ще яде догодина!"
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Д-12, не са много, но не са и малкоСега проверих - не стига за ново ПеЦе ШЕС или АеМЖи или Бейнтли-Мейнтли. МАЛКО САААААААА!!!
Ама нали са пийсе милиона и са на чужд гръб, БУХАЙЙЙЙЙЙЙ ези-тура и музиката да свири
----------
Мамка му, това са много пари бе......166 667 поста във форума и то ако Дизелаки е в отпуск.Трябва да впрегна и жената да пишем по петстин поста на ден и за една година...почваме алъш-вериша.
50000$ на месец не е зле. И за Бентли ще има
Ще си го взема на изплащане
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е добре де има и други параметри, релатив дроудаун не трябва да ти е по голям от 10% за целите 2 години, което при хора без стопове е невъзможно.
трудно някоя банка ще ти даде пари за търговия която се основава само на ММ и никакви качества![]()
По добре прави Любов с женати по добре ще си от колкото да впрегнеш и горката жена тукТрябва да впрегна и жената да пишем по петстин поста на ден
Чичка недей така ва![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
D-12 (25-02-2014)
Е събота и неделя бе......то всъщност и тогава може да се пише.
Няма пък! Либоф ще има след 166 667 пост. Както и когато иска, тогава да ги пише
Ти виж там нещо по австралиеца кво ще правим, че много заспала работата![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Spekulanta (25-02-2014)
Не много ясно, само ти рисувам картинката. Викаш едни 50к няма проблеми да сложиш в сметката и само 2-3 години по-късно ще гониш резултатите постигнати с чужди париАха, значи сега на теб целта ти е да управляваш фонд ли ?
Нещо по другия ми въпрос можеш ли да споделиш?![]()
то само с постове не става .. за да има прогрес трябва твърда печалба![]()