Дискусия за валутната двойка USD/JPY в периода от 24 Февруари до 2 Март 2014.
Споделете идеите си, очакванията си, или ордерите, които са активни към настоящия момент.
Успех!
Дискусия за валутната двойка USD/JPY в периода от 24 Февруари до 2 Март 2014.
Споделете идеите си, очакванията си, или ордерите, които са активни към настоящия момент.
Успех!
Spekulanta (24-02-2014), Нерегистриран (1)
Йените мисля, че ще се обезценяват тази седмица, но най-вече ще има движение евро/йена и паунд/йена. Тук мисля, че ще го кара по-рейнджово.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
104. Там очаквам да стигне през тази седмица,възможно е и повече.Ще излезе от рейнджа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Нерегистриран (1)
Добро утро колеги, имаме си нова тема за старата гейшаАз малко ще съм контра и ще пусна къса позиция за седмицата, имайки предвид триъгълника (флага), който се образува на н4 - но ще сменяме в движение тактиката ако имаме други сигнали
П.П. Въпреки това се надявам долара малко да се засили че съм се замислил и за късо евро !
Последна редакция от infesta : 24-02-2014 на 07:32
Нерегистриран (1)
Добро утро!
Дa видим сега, Privelege,
ще му хрумне ли на някого да те "сръфа" откровено, че отваряш тема, която се дублира с вече съществуваща, щот някои колеги много обичат да го правят. Е, то зависи и към кого са насочени стреличките де...
Оттук аз съм за на север.
Очаквам 103 и след това тест на диагоналната съпротива.
За по-нататък не знам. Всичко зависи какво ще се случи на теста.
Нерегистриран (1)
Аз съм настроен дълго до 103/103,50и от там според мен ще има ново изсипване
![]()
Нерегистриран (1)
След като прочетох компетентните мнения на колегите виждам че сте настроение за дълги.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
nnikos (24-02-2014), Нерегистриран (1)
Няма я вече позната ни тема, така че няма дублажДобро утро!
Дa видим сега, Privelege,
ще му хрумне ли на някого да те "сръфа" откровено, че отваряш тема, която се дублира с вече съществуваща, щот някои колеги много обичат да го правят. Е, то зависи и към кого са насочени стреличките де...
Оттук аз съм за на север.
Очаквам 103 и след това тест на диагоналната съпротива.
За по-нататък не знам. Всичко зависи какво ще се случи на теста.Прекалено очевадно е че ще ходи на север, а когато нещо е толкова ясно буди в мен съмнения
![]()
Нерегистриран (1)
Купувате ли,бичета, купувате ли?
Аз си стискам 2/3 от позицията дето отворих петък в другата тема. на 1/3 и прибрах 40 точки. Другите стоп на 0 и с радост ще таргетирам на двата чука, 5-та иваЦедка стопчетата.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Нерегистриран (1)