Не е така защото след регистрацията ти звънят
Защото си оставяш и моб-номер .
А и така да е както казваш ти
Това не значи че като си се ригистрираш тук ще имаш тая възможност да теглиш![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
как бе нека да станат много маимуни и без това всички сме за една кауза........................................ ....................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дайте да се върнем на темата милиони и тяхните омаини знания...................................... ...............................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е да може и да не теглиш , но е хитро аз ако бях сега на 15 щях да се опитвам да си щипвам по някои лев от търговийка, а аз на тази възраст само демо търгувал на времето за известен период
----------
Както и да го наречеш едва ли ще сбъркаш , но мисля че по-правилното е да се каже комуникация, нали за това сме тук да комуникираме ние хора ли сме или какво![]()
Търговията с бонуси е полезна, защото не те е страх, че ще си изгубиш собствените пари и може да правиш по-добри сделки като цяло.
и на мен ми се иска още на 15 кът бях да се бях занимавал с пазарябая свободно време имах тогаз и по-голямата част от него успях да я пропилея безвъзвратно
![]()
Аз твойта кауза много не я разбрах - освен да ни заливаш със смях, друга кауза имаш ли?.. Само не ми казвай, че искаш да се вредиш към "любовната" кауза - там сме си аз, Живко, Барабата и Новобранец - повече маймуни на нашия клон не пускаме, че ще вземе да се скърши най-накрая. търси си друга кауза.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Явно още не си търгувал с бонуксчетозащото не те е страхно инък то си е реална пара и кот спечелиш мож се тегли
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.