тука сега е важно със 150 долара какво може да се направи![]()
някакъв успех трябва да е - дали домакинство, дали колко любов към някой ближен можем да си позволим за толкоз пари - важното е да се придържаме към темата и в рамките на споменатата сума
![]()
тука сега е важно със 150 долара какво може да се направи![]()
някакъв успех трябва да е - дали домакинство, дали колко любов към някой ближен можем да си позволим за толкоз пари - важното е да се придържаме към темата и в рамките на споменатата сума
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Определено имам трудностти в разбирането на общите лафове, махленските седянки и прочие.
Знам че мен няма да ме научите, но и нямам желание, все пак ако имах жулание да придобивам от твоите умения, нямаше да пиша в този форум, а щях да си избера друг.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
хаха, забележката се приема
за 150 долара колко ли любов към ближния може да се изсипе![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ех тези 150 долара! Ако можеше да се успее с толкова, сега всички да пишем от яхтите си! Ама май не може! Или поне ще е единствен този случай!
Игнорирай ги тогава ...аз помня, че беше писала как това ти е единствения форум в който пишеш
а аз съм обременена от подобно общуване още от 2007 съм по форуми и блогове (което вече туширах)
благодарение на Форекса
----------
Не може, ако трябва да са ти единствените похарчени средства за да станеш печеливш трейдър (това пак е относително)
Само за книги съм дала повече сигурно - не съм ги смятала ...дори да успеше да изкараш някой долар със сметка от 150 - но това е друго
трябва да се брои всичко ...и занулените сметки ...загуби-печалби ...
отново стигаме до относителността, в случая на понятието успеваемост, защото за едни, малкото е много, а за други, многото е малко
ако някой даде формулировка, как да го тълкуваме, може да се отговори и по-конкретно, или да се преформулира заглавието ...
за 150 лефа обикновено около час свободна любов с ближния се получаваможе и два часа, ако ближния не е много специален
![]()
То и зависи от мястото кът че ли150 лефа обикновено около час![]()
![]()
ку има рУмантични изисквания ......
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ето сега аз ще се опитам да успея с 150 долара от бонуса...ако не ги направя 1500...значи нищо не съм направил...
Всеки месец по една нула отзад ......![]()
![]()
инък нищо не си направил , а все пак и трябва и да се тегли .....
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.