Като успеете със сто и петдесет долара да вземете да ми се обадите![]()
![]()
Като успеете със сто и петдесет долара да вземете да ми се обадите![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И какво обяснение ти дадоха за изтритата сума едва ли е било че просто така са решили......е, щом това е критерия, значи и аз съм успявал многократно
вярвате, или не, вие си решавате, но съм стартирал от 5.00 $, като за по-малко от месец съм ги правил над 2 К $
нооооооооо ............, да не забравяме, че съществува и един фактор, който именува БРОКЕР
та този брокер ми изтри една сума от над 1 500.00 $, спорихме, говорихме, и нищо, в крайна сметка ги прежалих, и опять вначале, както писах, в друга тема преди малко
Да ни би да си скалпирал а там да не го допускат ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има най-различни такива дето отпускат минимални суми .... без договори и прочие , а след това всеки може така да ти прибере парите![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
единствения начин да не се губят реално пари у форехсЪ е да не се депозирва никоганай-много да се прилага депозит когат се прехвърлят пари от един брокер в друг
![]()
ДА, повтарял съм го, и съм го написал в поста си, че е МНОГОКРАТНО ...
и по-скромен, и по-сериозен, всякакъв, но винаги има лимит, таван, до който ме ограничават, и не го прескачам
затова започнах сам да се спирам, тегля, прехвърлям по други сметки, и така
----------
Брокера е БенчМарк, търгувам основно на новини, предварително съм разговарял с тях на тази тема, имам го и в писмен вид, на мейла си, че нямат никакви ограничения в стиловете на търгуване, а за търговията на новини, дори имали много други клиенти, които го правили
въпросната сума, която изтриха, беше хеджирана, имаше си и свободен депозит, който покриваше разширяване на спреда, както и суапирането, но те преценили, че щяла да нарастне загубата, това беше на една новина, в края на миналата година, трябва да погледна точно кой ден, и за коя новина става на въпрос
същият ден, аз изобщо не си погледнах въпросната сметка, защото търгувах от друга сметка, отново при тях, и в края нановината реших да погледна какви стойностите, но ................. нямаше позиции, започнаха се едни обяснения, писания, най-малкото можеха да ме информират преди да го направят, в същия ден имах и теглене, и прехвърляне на средства, но никой нищо не каза, и така ....
имам и открита тема за търговията на новини, в която съм писал, че все още не съм се решил да кеширам при чужд брокер
въпреки, че имам открити реални сметки при 3-4 чужди брокера
Последна редакция от SSGGSS : 23-02-2014 на 13:45
Emil Enchev (23-02-2014), jivko78 (23-02-2014)
3-4 сметки не ти ли е малко трудно за управлениеимам и открита тема за търговията на новини, в която съм писал, че все още не съм се решил да кеширам при чужд брокер
въпреки, че имам открити реални сметки при 3-4 чужди брокераосвен ако на една част от тях не търгуваш по дългосрочно............................ .................................................. ...................
Няма трудно народа тук следи по 10-15 инструмента, печели, едновременно пише, ходи по развлечения, знае всичко.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Тъй се пише, а дали
Сякаш пък им вярваш ...
Дори скалпират на Инстата без проблем и все теглят, теглят от картите![]()
Големи тарикати бе, и аз се чудя как става тоя номер?
Или може би есамо избиване на комплекси!
Ами питай ги, и аз все чудя как другите хващат всеки пипс у въздуха стопове не дават,ама на-има ги.
Или пък другия модел на албито само се хихика, има няма от дъжд на вятър някоя графика качи тъй да поаже за какво става въпрос, ненадмината домакиня, но обяснява много компетентно за форекса.
Или пък мъжкия вариант специалисти по всякакво ядене и пиене, плюс жените, и докато го разказват правят дебела пачка.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Oleg (23-02-2014)