Авъй златен си, стана. Мерси многоменю Файл избери Отвори изтритите и виж дали е там
Възможно е по погрешка да съм дал изтриване, ама не си спомням да се е случвало. Иначе trymetryme и той се е оплаквал така да му изчезват графиките, нямам си на идея що така.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Преди доста време, ако не се бъркам де бях забелязал, че този ATR Projection се мени през деня(то няма логика, ама нещо такова съм запомнил).Ти имаш ли такива наблюдения?
А и ако не е нахално деметни едно шаблонче на тази картинка заедно с индикаторите
![]()
Последна редакция от pfxi : 22-02-2014 на 11:09
ATR Projection, не го знам този индикатор. Има ли полза от него? става ли и за различните ТФ, или не?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
да и аз съм забелязвал промяна понякога но не е била кой знае колко значителна че да обърка посоките някъде в рамките на 5-10 пипаПреди доста време, ако не се бъркам де бях забелязал, че този ATR Projection се мени през деня(то няма логика, ама нещо такова съм запомнил).Ти имаш ли такива наблюдения?
А и ако не е нахално де метни едно шаблонче на тази картинка заедно с индикаторите
иначе индикатора е от арсенала на Хектор Де Вил и го ползва в стратегиите си
не ползвам шаблони но индикатора го има качен тук а втория, Емил качи най-новата версия няколко поста по надолу погледни
принципно кът се ползват някакви индикатори е хубаво да се знае точно какво представляват и как се калкулирватза повечето даже е добре да се правят промени в настройките според съответния пазар
![]()