Има ли такива хора които се подлъгват така. Аз след няколко месеца ще направя среща на която ще покажа резултатите ми до момента и който иска ще може да инвестира. Само че за да покажа резултатите си аз преди това съм направил инвестиция с мои пари![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Живко, какво значи "правилен анализ"Във всеки един момент има по-вероятен и по-малко вероятен сценарий за посоката на пазара. Правилното отиграване на даден анализ ще ти донесе увеличението или минималното намаление на акаунта.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Светът се крепи на балъците.
Докато ги има тях, ше има и тарикати.
Успех с инвеститорите ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Благодаря !
До колкото това за тарикатите, всеки може да се мисли за тарикат, но в очите на някой друг може да е балък. На всякъде по света това е най-лесния начин да се печелят пари, на гърба на балъците( за жалост и на бедните хора)
Не е задължително
Отчетите се обработват много лесно.
Взимаш си хубав костюм, обувки, часовник. Взимаш на някой приятел 7-цата за срещата, ако нямаш своя и готово
От 10 човека, вероятно поне 3-4 ще се вържат, като им заговориш сложно![]()
Даже, ако им го обясниш просто, но постоянно вкарваш сериозността в нещата и как най-малкият пропуск може да коства много и го изтъкваш с правилният тон...направо се хипнотизират.
Ако го пробваш при някой като мен или друг с опит обаче, нищо няма да постигнеш. Трябват ти новаци които не са запознати с материята и не са наясно как стават нещата.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
И като те застреля, ще си върне ли парите ?
Като си дава парите в някой фонд, после да не би да тръгва да трепе брокера, че му е загубил парите ?
Има си в договорите обявена допустима загуба и стигне ли се, инвеститора може да си тегли остатъка ако иска. Всичко си е точно и ясно регламентирано.
Правилния анализ е този който предполага движение , което е по-вероятно да се случи, и има възможност за вход с по-близък стоп и по-голям таргет ..... Естествено че нямам в предвид ситуация при която си 100 % сигурен , защото такава просто няма .