Голям пазар, голямо движение днеска, който вханал вханал обаче, вече почна да рейнджи.
Голям пазар, голямо движение днеска, който вханал вханал обаче, вече почна да рейнджи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Паунда върна целия спад от сутринта, доста интересно ще бъде след фомк какво ще стане.
сега надолу...............да видим докъде
аз по 15м и 1Н си трейдвам
.................................................. .......
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Паунда днес луд ден, все пак формира някаква подкрепа и доста бързо върна спада, в момента фомк ще ми бъде интересно дали ще продължи пак нагоре.
късо............ и това е.............
късо........... долара набира сили.................
.................................................. .............................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
голямо спускане , качване , пак спускане добре ни измъчва .. чувствам се уморен вече от тези движения
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
мойем си легамье късите тръгнаха
айде лека до утре...
па утрото било по-мъдро
точно сега на инглишите.. па те немат интерес износът им да закуца ама... каво ли пък произвеждат толкова,че износът им да закуца...
Дълги да убием звяра
Аз вече я издоих на минимален обем е
http://www.mql5.com/en/charts/148402...ral-markets-as
Ок дълги но с много малък обем му влезна на кабела 0,01
Турни ми голям обем та довечера да празнуваш !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”