И аз мисля че сме за надолу, обаче паунда не се дава.
И аз мисля че сме за надолу, обаче паунда не се дава.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Юве, 1.6678 ! Дано си ме послушал и си купил от дъното, има още доста път да извърви нагоре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Та както казах подкрепата на фибото 38,2 дойде добре на паунда ................Да видим дали тук ще намери кабела подкрепа на фибо 38,2
Или ще продължи до 50,0 но пазара ще прецени сам !!!
http://www.mql5.com/en/charts/147945...staforex-group
Но някой от колегите не внимават с моите картинки![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Да си блъскат главите после. Дано днес пробие 1.6739 и да му се отвори пътя нагоре![]()
къси от 1.6745 имам и направих добавка
това е
време е за корекция.............................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
И до къде мислиш да го държиш късия кабел ?
Благодаря Предварително?
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Spekulanta (19-02-2014)
Засега паунда удържа, доста върна от загубите. ..