Я-я вундабакупи ми на паунд/йена как си знаеш че ще пробие леко и сега вече го чакам на горе ако не здраве да е
![]()
Я-я вундабакупи ми на паунд/йена как си знаеш че ще пробие леко и сега вече го чакам на горе ако не здраве да е
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще видим обаче сега дали няма да тръгне към нов връх.Може да бодне дънцето с няколко пипса обаче преди това.Но вече по-внимателно,че ако пробие надолу няма да се спре скоро.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Браво и на Кльомбето,
аз само го изгледах , ............................
Сега ако се върне обратно няма да ме учуди .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз му пуснах едно късо, от 1.6695 ама май не ще да слиза повече....
явно яка подкрепата на 1.6655..........
jivko78 (19-02-2014)
Дълго, късо от всичко съм си взела, пипс неприбран не съм оставила.![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
masta (19-02-2014)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
daniwin (19-02-2014)
Аз бих показала, но съм заета в момента, да не изпусна, че толкова много инструменти следя и се затруднявам, хем да пускам сделки, хем да пиша.
Но съм доволна, че до пипс всичко хванах.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
и сега какво правим? Нов връх ново дъно?
.................................................. .........................................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Аз съм на 28, ... ти колко гледаш ...?
Другия месец ще ъпгрейтвам уекинко с още няколко ...
Чакам само тиливизорите да ми докарат ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
masta (19-02-2014)