Ще видим то ще си покаже но мисля че ще сме си нагоре
Легендарното 1,7000 +++++ ни зове не може друго яче да е
Ще видим то ще си покаже но мисля че ще сме си нагоре
Легендарното 1,7000 +++++ ни зове не може друго яче да е
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
засилка за подскок ... щото може и до 2.11 да го отнесе
ама за засилка трябва по-ниско дънце... ама... не се знае мож и без дънце
има неколко нива дето не са взети
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Гребем , Дани, ... га има гребем ...
Ювето или ше се научи да си спазва правилата или още много шутове ше яде ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1,6150 не е взето ......
1.6730 целеше отскочи до 1.6820
знам ли какви ги е намислила англичанката с нейното странно чувство за хумор
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Тука като за начало викам да ударим 1.6635 а после и 1.658 .....................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз повече клоня към обръщане. На дневната има разширяващ се триъгълник, три импулса нагоре. На седмична сме на върха на голям рейндж.
http://www.mql5.com/en/charts/147845...shot-30659-png
trymetryme (19-02-2014)
Как сте моряци, паунда ще са потапя ли според вас и само е хвърлило котва засега.
Аз не мога да кажа дали паунда ще удари 1.65 или 1.75, важното е че по време на новината направи много красиво движение![]()