аз въпроса си ще запазя
ама ти си ЗАПОМНИ отговора
.................................................. .........
аз въпроса си ще запазя
ама ти си ЗАПОМНИ отговора
.................................................. .........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми като достоен противник ще ме уважаваш, ей така.твойта кауза не я отричам, но е много дългосрочна, а аз смятам, че тук някъде трябва да направи корекция и мисля да се възползвам от нея. малко съм заредила, колкото да хвана предполагаемата корекция. пуснах къси преди това и на два бездепозитни брокера, но там не се знае колко ще ми изплатят печалбата... на Инстата маржина ми е зает с друго... по-добре да спра дотук засега с обясненията, че както ми се спи и за обяснения не ме бива в момента, ще взема да се изложа нещо без да искам...
Мисля да пожелая на оставащите лека вечер/нощ и утре ако пак не го размърдат ще се остава на азиатската, няма как....
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
aйде айде - лягай си
и без тва днес си работила за мен
бая си се измъчила![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
утре обаче е време вече да си разменим работните роли, ако нямаш нищо против, алчник такъв - не може така без корекции.
noreason се появи да каже една-две мъдрости и пак изчезна...освен и аз да го последвам
Засега толкова.....
----------
На седмична мисля че е редно да стигне поне 1305 като дъно - средата на седмичния канал. да видим...
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 18-02-2014 на 00:59
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
на 1308 - си стискаме ръцете
.................................................. .........................................
ще помисля до утре....
пп: ... дали на осмичката да и няма това по средата...................................
ей - много си неблагодарна значи...
радвай се, че и толкоз съм ти отпуснал....
ай лягай си - преди да съм размислил.... че ще натисна до 1350-60 утре..
да видиш ти тогаз на 8-чката половинката![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
А такаааа, то само катерене не може, трябва малко и корекция да има, хубаво да е по-дълбока