Аз до 1300 я виждам, ама може и ти да си прав.А такаааа, то само катерене не може, трябва малко и корекция да има, хубаво да е по-дълбока
То оттам до 1294 не е далече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте! Ми... не знам откъде да почна... то много прогнози, много изживявания и преживявания...Уикенда му дадох прогноза 1333 максимум "да ги изчакат да се донакупуват" и оттам да го фраснат надолу. Горе-долу така стана. Аз такъв шиш като на Бенча нямам - 1332 ми е максимума. Та мижавите 60 лева които специално вложих вчера в тая къса от 1226.80 добре са си удвоили стойността днес. Надявам се и да се утроят, учетворят и пр., но няма да стане бързо и лесно РАЗБИРА СЕ, понеже очаквам както обикновено много шикалкавене и бавене по графиката, докато стигне поне най-близката цел 1306-1308.
Снощи помислих дали да не махна средата на 8-та и да постигна съгласие поне с Ива, ако не с МамутаЗасега обаче нищо не съм измислила - затворих половинката, другата половинка с нулев стоп и засега съм в изчаквателна позиция евентуално за нова къса, ако качи повечко.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 18-02-2014 на 14:58
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Най-важното е да постигнеш съгласие със себе си, Ели!Здравейте! Ми... не знам откъде да почна... то много прогнози, много изживявания и преживявания...Уикенда му дадох прогноза 1333 максимум "да ги изчакат да се донакупуват" и оттам да го фраснат надолу. Горе-долу така стана. Аз такъв шиш като на Бенча нямам - 1332 ми е максимума. Та 60-те лева които специално вложих вчера в тая къса от 1226.80 добре са си удвоили стойността днес. Надявам се и да се утроят, учетворят и пр., но няма да стане бързо и лесно РАЗБИРА СЕ, понеже очаквам както обикновено много шикалкавене и бавене по графиката, докато стигне поне най-близката цел 1306-1308. Снощи помислих дали да не махна средата на 8-та и да постигна съгласие поне с Ива, ако не с Мамута
Засега обаче нищо не съм измислила - затворих половинката, другата половинка с нулев стоп и засега съм в изчаквателна позиция евентуално за нова къса, ако качи повечко.
Каква е тази платформа?
Такава за пръв път виждам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хмм значи все пак златото пак тръгна надоло ..................
Анализ на WGC публикуван началото на 2013: http://vsft.com/images/trade/GDT_Q4_2013.pdf
Анализ на WGC публикуван началото на 2014: http://vsft.com/images/trade/GDT_Q4_2013.pdf
Снимки:
изчистено
![]()
Последна редакция от winer : 18-02-2014 на 15:15
На trader.bg e - първия брокер, с който почнах на форекс преди 2 години и реших да си поизползвам малко архаичната сметка там.уеб платформа е, май нямат инсталационна и естествено си гледам входовете и изходите на МТ4 - на тяхната е абсурд да прецениш нещо правилно.
Иначе имат много добри суапове в сравнение с Делтасток, ти нали там беше, те са направо кожодери в това отношение - затова ги и зарязах, че често държа дългосрочни...
Съгласие трябва да постигна и с някои от колегите, иначе пак ще ми го бутнат нагоре и ми отиде печалбата... в киреча
----------
Уинър, добре появил се, радвам се да те видя!Някои особено академично настроени колеги като Мамута примерно също много ще ти се израдват.
Но ние останалите какво да ги правим тези толкова много цифри...
.. Чакай поне да ги поразгледам по-подробно - дано ми дойде някаква идея .......
Последна редакция от Eli2356 : 18-02-2014 на 15:45
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не могат... слабички сме ние.На trader.bg e - първия брокер, с който почнах на форекс преди 2 години и реших да си поизползвам малко архаичната сметка там.уеб платформа е, май нямат инсталационна и естествено си гледам входовете и изходите на МТ4 - тука е абсурд да прецениш нещо правилно.
Иначе имат много добри суапове в сравнение с Делтасток, ти нали там беше, те са направо кожодери в това отношение - затова ги и зарязах, че често държа дългосрочни...
Съгласие трябва да постигна и с някои от колегите, иначе пак ще ми го бутнат нагоре и ми отиде печалбата... в киреча
Това не ти е Дьорд Сорош, акулата, да влиза с милиарди и да дърпа конците как си ще.
Иначе за трейдъра... не знам как ти се ще да търгуваш там. Тяхната платформа за нищо не става.
Ама щом имаш стара сметка, използвай я, в края на краищата.![]()
Нали ти казах - гледам на МТ4, там само пускам сделките. Имат и едни други графики освен ориенировъчната която се вижда, но и те не ме устройват. Иначе са добри в други отношения - пак има рекотиране при силни движения, но къде ли няма. Поне не ми обират сметката със суапове като Делтите.Не могат... слабички сме ние.
Това не ти е Дьорд Сорош, акулата, да влиза с милиарди и да дърпа конците как си ще.
Иначе за трейдъра... не знам как ти се ще да търгуваш там. Тяхната платформа за нищо не става.
Ама щом имаш стара сметка, използвай я, в края на краищата.Чудя се как в началото печелех гледайки само ориентировъчната графика, явно късмета на начинаещия си е казвал думата.. добри първоначални спомени имам, за следващите ще си затрая (бяха си по моя вина).
Тук някои не ги подценявай толкова, има някои по-мощни - като се появят напоследък и веднага бутват цената нагоре само с появата си![]()
Последна редакция от Eli2356 : 18-02-2014 на 15:44
МерсиУинър, добре появил се, радвам се да те видя!
Зачетох се в една много интересна статия, ще пусна линк макар, че мястото и не е точно в тази тема (не е свързана със златото).
http://profit.bg/news/Pet-nachina-da...id-119235.html